Pokémon-ruilbeurs in Hoorn krijgt een vervolg

Nieuws
De eerste editie van de Pokémon-ruilbeurs was een groot succes.
De eerste editie van de Pokémon-ruilbeurs was een groot succes. Foto: aangeleverd

HOORN - De eerste editie van de Pokémon-ruilbeurs in Hoorn was een groot succes. Donderdag 4 januari 2024 vindt daarom een tweede editie plaats in wijkcentrum De Zaagtand. Deze leuke activiteit in Hoorn wordt opnieuw georganiseerd door Pokémon fan Boaz van Kuik (10).

Afgelopen zomer organiseerde Boaz met de hulp van stadscommunity Voor Een Mooie Stad een geslaagde ruilmiddag. Er kwamen ruim 50 kinderen Pokémon kaarten ruilen. Het was zo’n succes dat Boaz zijn ruilbeurs op Q-music, NH Nieuws en Radio 2 kwam. Bij de aankomende ruilmiddag kunnen kinderen Pokémon kaarten ruilen, maar ook aan andere Pokémon-activiteiten meedoen. 

Tijdens de tweede editie van de ruilbeurs kunnen kids meedoen aan een heuse Poké-Bingo! Voor 50 cent kun je een bingokaart kopen om mee te doen aan de Poké-Bingo. Iedereen heeft altijd prijs en voor de winnaar is er een mooie hoofdprijs. Boaz is erg benieuwd wat de opkomst zal zijn op zijn ruilbeurs, aangezien het plaatsvindt tijdens de kerstvakantie. Deelnemers kunnen zich online aanmelden via de link. 

De ruilbeurs vindt plaats tussen 13.30 en 17.00 uur op donderdag 4 januari in wijkcentrum De Zaagtand. Aanmelden of een bingokaartje kopen? Ga dan naar de website: www.vooreenmooiestad.nl/pokemon.