Hoornse Stichting Westend Junior ontvangt 500 euro

Nieuws
Een mooie verrassing voor Westend Junior.
Een mooie verrassing voor Westend Junior. Foto: aangeleverd

HOORN - Stichting Westend Junior kreeg onlangs onverwachts bezoek van Rabobank ledenraadslid Ela Grooteman. Behalve dat er koek en snoep voor alle jeugd was, kreeg de stichting ook een cheque ter waarde van 500 euro uitgereikt!

De vreugde spatte van de gezichten af. Wat een verrassing. Bestuursleden Shirley Breuren en Menno Smits namen de 500 euro met een grote glimlach in ontvangst. Deze kleine vereniging met 23 jeugdleden kan namelijk wel extra financiële support gebruiken.

Westend Junior is een jeugdmusicalgroep in Hoorn, opgezet vanuit de droom om jongeren een plek te geven in de amateurmusicalwereld en gedreven door passie. Met producties als Beauty and the Beast, The Adams Family en Grease is Westend Junior nu aan het repeteren voor de musical Heathers, bij vele tieners een bekend stuk. 

Heathers is zaterdag 29 en zondag 30 juni te zien in Schouwburg Het Park. Onder professionele begeleiding wordt hard gerepeteerd om een spetterende voorstelling neer te zetten. Omdat de vereniging klein is, zijn zij nog op zoek naar sponsors en nieuwe leden (9 tot en met 17 jaar). Heb jij een passie of weet je iemand die de vereniging kan steunen? Kijk dan op www.westendjunior.nl .