Regio Orkest Muziekschool Boedijn in Hoorn zoekt muzikanten

Nieuws
Ben je een ervaren muzikant met minstens vier jaar ervaring op je instrument? Dan nodigt de muziekschool je van harte uit om mee te komen spelen.
Ben je een ervaren muzikant met minstens vier jaar ervaring op je instrument? Dan nodigt de muziekschool je van harte uit om mee te komen spelen. Foto: aangeleverd

HOORN - Muziekschool Boedijn nodigt gevorderde muzikanten van alle leeftijden in Westfriesland uit voor het 21e Regionaal Orkest Project, onder leiding van dirigent Jean-Luc Vriend.

Dit unieke project biedt deelnemers de kans om gedurende zes weken deel uit te maken van een orkest dat een boeiende mix van klassieke en moderne stukken ten gehore brengt. Het repertoire omvat werken van zowel gerenommeerde als minder bekende componisten, waaronder het meeslepende ‘Bolero’ van Ravel, de indrukwekkende Ouverture Willem Tell van Rossini, betoverende muziek uit Sherlock Holmes en de magische klanken van How To Train Your Dragon.

Ben je een ervaren muzikant met minstens vier jaar ervaring op je instrument? Dan nodigt de muziekschool je van harte uit om mee te komen spelen. Voor blazers wordt minimaal een B-niveau gevraagd. Alle symfonieorkestinstrumenten en saxofoonspelers zijn welkom, met uitzondering van dwarsfluit, die exclusief is voor leerlingen van de muziekschool.

Het 21e Regionaal Orkest Project staat open voor jeugd én volwassenen die hun passie voor muziek willen delen en samen willen spelen in een inspirerende en gezellige omgeving. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van een muzikaal avontuur onder leiding van dirigent Jean-Luc Vriend. Meld je aan en beleef zes weken vol muzikaliteit, creativiteit en plezier! De repetities starten eind januari 2024 en het concert is zaterdag 9 maart in de Oosterkerk. Meer info en aanmelden: www.muziekschoolboedijn.nl .