Ludieke actie Museum 20e eeuw in Hoorn

Nieuws
Wie nu het boek ‘Van Amstel tot Noordzee’ bestelt, krijgt er een uniek merchandise item uit de historie van de zeezender Radio Noordzee bij.
Wie nu het boek ‘Van Amstel tot Noordzee’ bestelt, krijgt er een uniek merchandise item uit de historie van de zeezender Radio Noordzee bij. Foto: aangeleverd

HOORN - Eind vorig jaar verscheen het boek ‘Van Amstel tot Noordzee’. Een boek over de ruim vijftigjarige radio- en televisiecarrière van Marc van Amstel. In het boek staan 21 interviews met collega’s die een rode draad vormen in de mediacarrière van Van Amstel. ‘Van Amstel tot Noordzee’ is exclusief te koop via het Museum van de 20e Eeuw in Hoorn en dit museum heeft een hele mooie actie bedacht voor alle kopers van het boek: wanneer je ‘Van Amstel tot Noordzee’ nu bestelt, krijg je er namelijk een uniek merchandise item uit de historie van de zeezender Radio Noordzee bij.

Deze items komen uit het Radio Noordzee archief van Van Amstel, het station waar hij zijn mediacarrière begon. 

Voor elke besteller van het boek ‘Van Amstel tot Noordzee’ heeft het Museum van de 20e Eeuw één van de onderstaande items als cadeau. Het cadeau wordt samen met het bestelde boek verstuurd.

- Een herprint van de nooit uitgezonden Radio Noordzee Top 50 van 31 augustus 1974

- Een Radio Noordzee ‘Hou ‘m in de lucht’ sticker

- Een Radio Noordzee ansichtkaart ‘Groetjes van Radio Noordzee’, ‘Jacky Nordsee’ of ‘Mebo II’.

Het Museum van de 20e Eeuw heeft ook drie unieke Radio Mi Amigo sweatshirts die de komende periode willekeurig naar drie bestellers van het boek ‘Van Amstel tot Noordzee’ worden gestuurd.

Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. Meer informatie: www.museumhoorn.com/marcvanamstel .