Bloeiende tulpenvelden tijdens Fiets4Daagse Hoorn

Nieuws

HOORN - De zevende editie van de Fiets4Daagse Hoorn vindt van zaterdag 2 tot en met dinsdag 5 mei plaats. De bloeiende tulpenvelden kunnen deelnemers bij de komende editie niet missen. Zaterdag 2 en zondag 3 mei vindt ook nog de halve Fiets4Daagse plaats. Deelnemers aan de 4Daagse hebben op maandag nog de mogelijkheid om met de historische Boot- en Museumstoomtram een deel van de route te volgen. Op de laatste dag wordt het evenement beëindigd met een sfeervolle finish in combinatie met het VRIJ festival op de Roode Steen in de binnenstad van Hoorn.
De zo kenmerkende tulpenvelden van West-Friesland zullen - zoals het zich nu laat zien - volop in bloei staan; ook de fruittuinen zijn deze periode op hun mooist. Genieten van hetgeen West-Friesland te bieden heeft? Fiets dan mee! De Fiets4Daagse Hoorn biedt de deelnemers bovendien meer dan alleen mooie fietsroutes. Zo heeft organisator Le Champion met een aantal West-Friese musea een samenwerking opgezet. De fietsers kunnen op vertoon van hun stempelkaart diverse musea bezoeken. Sommige musea hanteren een gereduceerd tarief en vrij entree. Neem de museumjaarkaart mee!

Afstanden

Naast de Fiets4Daagse - met keuzeafstand 25, 45 en 75 kilometer - vindt zaterdag 2 en zondag 3 mei ook de HalveFiets4Daagse plaats, speciaal bedoeld voor de recreatieve fietser en families met kinderen. Keuzeafstand voor dit onderdeel is 25 of 45 kilometer. Wie van de voorinschrijving gebruik maakt, betaalt een gereduceerd tarief. Zaterdag 2 mei is het nog mogelijk om tussen 8.00 en 11.00 uur in te schrijven bij startlocatie IJsbaan de Westfries in Hoorn. Online inschrijven kan tot en met 29 april via www.fiets4daagsehoorn.nl.