Heerlijke open dag recreatieparken Hoenderloo

Partnerbijdrage
Afbeelding

HOENDERLOO - Recreatieparken De Rimboe en De Woeste Hoogte in Hoenderloo hielden zaterdag 11 en zondag 12 juni een gezellige open dag. Bezoekers konden rondkijken op het park, de nieuwste vakantiewoningen bezichtigen en meedoen aan de vele activiteiten die waren georganiseerd om deze dag tot een groot succes te maken. 

De dag startte met een wandelroute over de parken met een prijsvraag waarbij leuke prijzen te winnen waren. Restaurant ‘De Smaak van Hoenderloo’ en ‘Brasserie de Kleine Trek’ lieten zich niet onbetuigd en verzorgden diverse lekkernijen. Zo werd er een huisgemaakt broodje hamburger geserveerd, maar ook een heerlijk soepje en nog veel meer lekkers. Ook werd het zwembad geopend voor dit seizoen en wist straatmuzikant Thijs Verwer de mensen te vermaken met zijn diverse acts.

Roofvogelshow

Er was een spannende roofvogelshow en hierna ging het avondprogramma van start waarbij het optreden van zanger Danny Terp voor de sfeer nog verder verhoogde. Danny verzorgde tevens de prijsuitreiking van de wandelroute. Na een perfecte dag was het uiteindelijk tijd om weer huiswaarts te gaan. Het moge duidelijk zijn: De Rimboe en De Woeste hoeve weten hoe je mensen moet ontvangen en vermaken. En nu is het tijd voor een heerlijk seizoen!