Vakantiekilo’s vliegen er af bij Fit4lady

Partnerbijdrage
Drie kilo afvallen in vier weken en vijf jaar jonger in metabolische leeftijd: het kan nu bij Fit4lady!
Drie kilo afvallen in vier weken en vijf jaar jonger in metabolische leeftijd: het kan nu bij Fit4lady! Foto: aangeleverd

REGIO - In vier weken kun je maar liefst drie kilo afvallen en daarbij kan je je metabolische leeftijd (de leeftijd die je fysiek eigenlijk hebt) verlagen met vijf jaar! Hoog tijd om uit te vinden hoe je dat doet bij Fit4lady Hoorn en Grootebroek.

Partnerbijdrage dossier

Arina van Damme, eigenaar van Fit4lady, met achttien clubs door heel Nederland (onder andere in Grootebroek en Hoorn), is enthousiast over deze actie: “In het voorjaar organiseerden we al een challenge voor onze leden en daarbij werden fantastische resultaten behaald! Deze Suiker-challenge was een hit. In 21 dagen zagen we dat onze leden tussen de drie en vijf kilo afvielen. Wij daagden hen uit om suiker te laten staan en meer te bewegen. Teveel suiker zorgt onder andere voor vermoeidheid en gewichtstoename.”

Arina vervolgt: “We besloten dit succes te herhalen met nog een tandje erbij. We gaan het 28 dagen volhouden. Zo krijgen we nog betere resultaten! Daarbij werken we samen met de Diabetesvereniging Nederland. Diabetes is een steeds vaker voorkomende ziekte. Al 1,2 miljoen Nederlanders hebben diabetes en er komen wekelijks 1000 diabetici bij. Hoog tijd dus voor deze actie. Per deelnemer doneren wij vijf euro aan de Diabetes-vereniging Nederland.”

Trainen in 30 minuten

Arina: “Belangrijk onderdeel van deze nieuwe actie is de dertig minuten training. In een afwisselend circuit met cardio- en krachttraining trainen we alle spiergroepen in dertig minuten met persoonlijke begeleiding van een sportcoach. Meedoen is geloven. Vrouwen die een gratis proefles volgen, raken uiteindelijk altijd overtuigd dat het werkt!”, lacht Arina.

Vijf jaar jonger

Aan het begin van deze 3-4-5 actie meten ze bij Fit4lady onder andere je metabolische leeftijd. Dat is de leeftijd die je fysiek hebt. Arina: “Vaak ligt die voor de meeste vrouwen hoger dan hun echte leeftijd. Dat schrikt af. Maar door betere voedingskeuzes en meer bewegen krijgen we in korte tijd die leeftijd omlaag en zelfs lager dan je echte leeftijd.”

Meedoen? Kijk dan op www.fit4lady.nl .