Open dag Noordwest locatie Bergermeer

Partnerbijdrage
Locatie Bergermeer is gevestigd in Centrum Oosterwal, Comeniusstraat 3 in Alkmaar.
Locatie Bergermeer is gevestigd in Centrum Oosterwal, Comeniusstraat 3 in Alkmaar. (Foto: Pierre Mettes)

ALKMAAR / REGIO - Noordwest Ziekenhuisgroep voert op locatie Bergermeer ingrepen uit van de disciplines chirurgie, orthopedie en plastische chirurgie. Patiënten kunnen er terecht voor bijvoorbeeld een operatie aan galblaas, liesbreuk, knie, heup, hand en borsten. Altijd al eens van dichtbij willen kijken hoe het er aan toe gaat rondom zo’n operatie? Kom dan naar de open dag op 18 maart van 11:00 tot 14:00 uur.

U kunt zelf leren hechten, oefenen met het lopen op krukken en meekijken met een kijkoperatie. Daarnaast zijn er diverse stands met informatie over de behandelingen die uitgevoerd worden op locatie Bergermeer. De locatie is gevestigd in Centrum Oosterwal. Noordwest maakt gebruik van twee operatiekamers waar redelijk eenvoudige en planbare operaties uitgevoerd worden. Alles is gericht om op de dag van de operatie weer naar huis te gaan. De sfeer is er prettig en toegankelijk, de locatie is licht, vriendelijk en gemakkelijk bereikbaar voor iedereen in de regio. Op deze locatie worden patiënten snel geholpen door de medisch specialisten en anesthesiologen van Noordwest. Er is een goede samenwerking met operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en verplegend personeel van Centrum Oosterwal.

Informatie

De open dag vindt alleen plaats op locatie Bergermeer. De andere locaties van Noordwest Ziekenhuisgroep houden geen open dag.
Kom ook naar de open dag van Noordwest locatie Bergermeer op 18 maart van 11:00 tot 14:00 uur. Locatie Bergermeer is gevestigd in Centrum Oosterwal, Comeniusstraat 3 in Alkmaar. Ga voor meer informatie naar de website: www.nwz.nl/bergermeer.