Werken bij Bert Jonk Autoverhuur

Partnerbijdrage
Bert Jonk Autoverhuur: al meer dan 55 jaar een toonaangevend bedrijf voor de verhuur van personenauto’s, personenbusjes, bestelauto’s en vrachtwagens.
Bert Jonk Autoverhuur: al meer dan 55 jaar een toonaangevend bedrijf voor de verhuur van personenauto’s, personenbusjes, bestelauto’s en vrachtwagens. Foto: aangeleverd

REGIO - Bert Jonk Autoverhuur is al meer dan 55 jaar een toonaangevend bedrijf voor de verhuur van personenauto’s, personenbusjes, bestelauto’s en vrachtwagens. Bert Jonk Autoverhuur heeft vestigingen in Purmerend, Zwaag en Oudemeer. Op dit moment is Bert Jonk Autoverhuur op zoek naar een baliemedewerker, automonteur en autowasser.

Partnerbijdrage dossier Partnerbijdrage dossier

Baliemedewerker 

Ben jij servicegericht en wil je klanten goed op weg helpen en kan je overweg met de computer? Dan zoekt Bert Jonk Autoverhuur naar jou. Je bent flexibel en in het bezit van rijbewijs B. Je hebt affiniteit met auto’s. De werkzaamheden bestaan uit adviseren van klanten, het opstellen en verwerken van verhuurcontracten.

Automonteur 

Voor het onderhoud van het wagenpark wordt gezocht naar een zelfstandige monteur voor de vestiging in Zwaag. Omdat je aan verschillende voertuigen sleutelt, heb je veel afwisseling in je werk en genoeg uitdaging. De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van reparaties en onderhoud een diverse soorten personenauto’s en bedrijfswagens.

Autowasser 

Ben je klaar met school en/of heb je vakantie? Of heb je nog tijd over en wil je één of meerdere dagen aan het werk? Dan is dit je kans. Bert Jonk Autoverhuur zoekt collega’s voor het klaar maken van de huurauto’s. De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van auto’s, van binnen en buiten. Verder zorg je dat onze auto’s een volle tank hebben en er netjes bij staan.

Bert Jonk Autoverhuur biedt een goed salaris, afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd, met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Soort dienstverband: fulltime, parttime, vaste baan. Solliciteren? Bel 0229-423852 of mail naar robert@bertjonk.nl .