Maak gratis kennis met jiu-jitsu in Hoorn

Sport
In de maanden december en januari gaan de deuren open voor iedereen die een keer kennis wil maken en mee wil doen.
In de maanden december en januari gaan de deuren open voor iedereen die een keer kennis wil maken en mee wil doen. Foto: aangeleverd

HOORN - Hoorn heeft sinds enige tijd weer een nieuwe sportvereniging binnen haar gemeentegrenzen. Met dank aan veel vrijwilligers organiseert Budosport Hoorn dagelijks lessen judo, jiu-jitsu, karate en zelfverdediging. In de maanden december en januari gaan de deuren open voor iedereen die een keer kennis wil maken en mee wil doen. 

Jiu-jitsu is een krijgskunst die erop gericht is om met directe snelle technieken een tegenstander uit te schakelen of een aanval op te vangen. De lessen bij Budosport Hoorn zijn niet gericht op wedstrijden, maar zijn vooral een sportieve, afwisselende en gezellige activiteit. 

Ben je geïnteresseerd in het beoefenen van jiu-jitsu of wil je het jiu-jitsu-trainen weer oppakken? Dat kan! Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom. Kata, conditie, inzicht en techniek; alles is in huis. 

Er zijn verschillende leenpakken beschikbaar. Dus als je een keer wil proberen, dan hoef je niet meteen te investeren in kleding. Als je een keer vrijblijvend en gratis mee wil doen, meld je dan aan op: https://budosporthoorn.nl/contact .

Sportpark Zwaluwen 30

Budosport Hoorn beschikt over een ruime dojo op het sportpark van Zwaluwen 30 in Hoorn. Binnen de dojo ligt een ruime mat van circa 11 × 22 meter zodat comfortabel met kleine en grote groepen getraind kan worden. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het sportpark.