Thrillerdag in Noorderkerk in Hoorn

Uitgaan
Een liefhebber van spannende boeken? Kom naar de Thrillerdag in de Noorderkerk in Hoorn.
Een liefhebber van spannende boeken? Kom naar de Thrillerdag in de Noorderkerk in Hoorn. Foto: Pixabay

HOORN - Thrillerliefhebbers opgelet: uitgever Godijn Publishing organiseert zaterdag 9 maart een spannende Thrillerdag in de Noorderkerk aan het Kleine Noord 30 in Hoorn. Thema van de dag is: ‘Waar verberg ik het lijk’? Lezers en schrijvers zijn van harte welkom van 13.00 tot 17.00 uur.

Diverse auteurs van Godijn Publishing hebben meegewerkt aan de totstandkoming van de eerste officiële Thrillerdag. Dit heeft geresulteerd in een wervelend programma met onder andere de uitslag van een schrijfwedstrijd, meerdere workshops ‘hoe schrijf ik een thriller’, crime scene cleaning door Maurits Knegt, een heus moordspel waaraan alle bezoekers kunnen deelnemen, de lancering van de nieuwste thriller ‘Waar verberg ik het lijk’ en een meet & greet met meerdere auteurs. Ook is de uitgever aanwezig met een grote selectie van spannende boeken in de speciaal daarvoor ingerichte boekenkraam in de kerk.

Entree en goody-bag

De ticketprijs heeft een waarde van 7,50 euro en kan tijdens de thrillerdag worden ingeleverd als korting bij de aanschaf van een van de thrillers in de boekenkraam. Iedere bezoeker ontvangt na afloop een goody-bag met spannende items.

Tickets zijn online te bestellen via www.godijnpublishing.nl .