Muziektheatergroep Puur! presenteert: Nederland(s) is mooi in Het Pakhuis

Uitgaan
Muziektheatergroep Puur! brengt zondag 24 maart 'Nederland(s) is Mooi' naar het podium in Theater Het Pakhuis.
Muziektheatergroep Puur! brengt zondag 24 maart 'Nederland(s) is Mooi' naar het podium in Theater Het Pakhuis. Foto: aangeleverd

HOORN - Muziektheatergroep Puur! brengt zondag 24 maart ‘Nederland(s) is Mooi’ naar het podium in Theater Het Pakhuis in Hoorn. 

Nederland dat zo vaak onderwerp is van ons gezamenlijke gemopper, maar wat zijn we gezegend met ons eigen kikkerlandje! Elk jaar genieten van de mooie seizoenen, ons platte land, ons waterland, onze prachtige taal en cultuur.

We zeggen het te weinig tegen elkaar, daarom zingt en zoekt Puur! naar woorden in ontroerende en betekenisvolle liedjes. Van Nederlandse bodem, maar ook in prachtige vertalingen. Zo komen de meest bijzondere liedjes van Jenny Arean, Rob de Nijs, Mathilde Santing, Wende en Miss Montreal voorbij. Of luister naar de mooie vertalingen van Ivo de Wijs of Martine Bijl. Voor het eerst in het theater; de Nederlandse versie van The Bohemian Rhapsody, Puur! waagt zich aan deze klassieker in een vertaling van Jan Rot. 

Zes stemmen zingen zelf gekozen liedjes, elk met een eigen verhaal. Samen, maar ook solo of in een duet. Puur! bestaat uit: Frank Stratmann, Jaap van Saarloos, Martin Brongers, Miranda de Jong, Tonnie Meester en Wendy Bril. Zij worden begeleid door pianist en arrangeur Sjoerd Brouwer. 

Aanvang 15.00 uur. Meer informatie en reserveren: www.pakhuishoorn.nl .