Doe-middag, paasactiviteiten en Biomarkt bij MAK Blokweer

Uitgaan
Pasen is de tijd om op de kijkboerderij de jonge dieren te bewonderen.
Pasen is de tijd om op de kijkboerderij de jonge dieren te bewonderen. Foto's: aangeleverd

BLOKKER - MAK Blokweer heeft weer een aantal leuke activiteiten en evenementen op de agenda staan.

Zondag 10 maart kunnen kinderen van zes tot en met twaalf jaar een vogelhuisje timmeren tijdens de Doe-middag van 14.00 tot 15.30 uur. Aan het eind van de middag mag je je zelfgetimmerde en -geschilderde vogelhuisje mee naar huis nemen. Hang het op in je tuin of op je balkon en maak de vogels blij! Kosten: 7,95 euro per kind.


Maak je eigen vogelhuisje.

Eieren zoeken

Zondag 31 maart en maandag 1 april is het Pasen. De paashaas verstopt papieren eieren met letters. Vind jij alle letters en maak je daarmee het goede woord? Dan krijg je bij de balie een leuke verrassing. Je kunt beide paasdagen starten tussen 10.00 en 12.45 uur of tussen 12.45 en 15.30 uur. De paashaas zelf huppelt ook langs! Deze activiteit is geschikt voor kinderen tot en met twaalf jaar. Kinderen jonger dan zes jaar mogen meedoen onder begeleiding van een volwassene of een oudere broer of zus. Kosten zijn 3,50 euro per kind.

MAKS’ Biomarkt

Zondag 31 maart vindt ook de eerste MAKS’ Biomarkt van het jaar plaats. Van 10.00 tot 16.00 uur staan kramen klaar met heerlijk verse en biologische producten, waaronder kaas, brood, olijven en groenten.  


Zondag 31 maart vindt de eerste MAKS’ Biomarkt van het jaar plaats.

Jonge dieren

Natuurlijk is Pasen ook de tijd om op de kijkboerderij de jonge dieren te bewonderen. Lammetjes, konijntjes en kuikentjes huppelen, springen en scharrelen op de kijkboerderij in het rond.

Drinken en lekkers

In de Molshoop kun je terecht voor een drankje met iets lekkers. Bekijk ondertussen de vissen die voor het raam zwemmen of bezoek de tentoonstelling.

Heb je vragen of wil je reserveren voor een van bovenstaande activiteiten? Neem dan contact op via 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl of kijk op www.mak-blokweer.nl .