Tulpen.nl haalt bedrag op voor stichting MIND

Nieuws
De cheque is overhandigd aan Madelon Balm en haar dochter Lotte de Roode.
De cheque is overhandigd aan Madelon Balm en haar dochter Lotte de Roode. Foto: Tulpen.nl

ROELOFARENDSVEEN- Tulpen.nl in Roelofarendsveen heeft 3.000 euro ingezameld voor stichting MIND. De organisatie biedt hulp aan mensen met psychische problemen. De cheque is uitgereikt aan Madelon Balm en haar dochter Lotte de Roode. In 2021 verloren zij totaal onverwachts hun zoon en broer Bob.

Op Nationale Tulpendag hield het bedrijf een tulpen drive through, waar deze krant eerder over berichtte. Aan het einde van de route konden de bezoekers een bos tulpen aanschaffen. Met de verkoop haalde Tulpen.nl het bedrag op dat volledig wordt gedoneerd aan stichting MIND. 

Team Bob

Balm werkt bij het bedrijf Roselife, een klant van Tulpen.nl. Zij en haar dochter weten hoe belangrijk het is dat er aandacht is voor het mentale welzijn onder jongeren. De Roode: “Mijn broer Bob was een sprankelend persoon, die midden in het leven stond. Hij had geen psychische historie, al trok hij zich wel de sociale beperkingen van de coronamaatregelen aan. Wij worden dagelijks geconfronteerd met zijn afwezigheid. Een van de huisgenoten van Bob kwam op het idee om dit om te zetten in een positieve actie en deel te nemen aan de marathon van Utrecht. Onder de naam Team Bob proberen wij zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel en zetten wij ons in voor stichting MIND.”

Inmiddels heeft het team in een week tijd ruim 36.000 euro opgehaald en daar mogen zij het bedrag van het bedrijf bij toevoegen.

MIND

MIND geeft een stem aan mensen met psychische klachten en hun naasten. De organisatie biedt informatie, advies en ondersteuning: online en telefonisch.

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda