Nominaties bokaal bekend

Nieuws

KAAG EN BRAASSEM - De partij PRO Kaag en Braassem heeft de genomineerden voor de ‘PRO Goed voor elkaar bokaal 2022’ bekend gemaakt. “Leden van de politieke partij nomineerden deze initiatieven omdat zij de gemeente mooier, leuker, gezonder, duurzamer of anderszins beter maken”, zo stelt de partij.

Tot en met 11 april hadden leden de kans om genomineerden voor te dragen. Daaruit zijn de volgende genomineerden gekomen: Opvanglocatie vluchtelingen Oekraïne in Woubrugge, ICK Het Woud in Rijnsaterwoude, Werkgroep Zwemstrandje Roelofarendsveen, Natuurbelevingstuin De Bult in Nieuwe Wetering, Vakantiespelen Alkemade, Fietsmaatjes Kaag en Braassem, Stichting Vakantie Kinderweek ’77 Leimuiden, De Kleine Oase in Leimuiden en Stichting Groen Licht.

Stemmen

Sinds maandag 18 april tot en met 7 mei is de digitale stembus geopend. Via de website van de partij is het voor de inwoners uit Kaag en Braassem mogelijk om een stem uit te brengen op hun favoriete lokale initiatief. Op 9 mei wordt tijdens de fractievergadering van PRO Kaag en Braassem bekend gemaakt welke genomineerde de meeste stemmen heeft ontvangen en winnaar is van de vijfde ‘PRO Goed voor elkaar bokaal’. De winnaar krijgt naast de bokaal en eeuwige roem een bedrag van 500 euro. 

De website van de partij: https://www.prokaagenbraassem.nl.

Eerste editie

In 2018 was de eerste editie van de PRO Goed voor elkaar bokaal. Destijds sleepte basisschool Ter Does uit Hoogmade de prijs in de wacht. In de daaropvolgende jaren waren de winnaars De Swiffers Hoeve in Nieuwe Wetering, Daniek de Groot uit Woubrugge en JS Meddle uit Oud Ade.

Verkiezing 

“Afgelopen jaren zagen we het duidelijker dan ooit: het zijn de mensen die hier wonen die onze gemeente zo fijn maken. De partij gelooft in de kracht van de gemeenschap. Leden van PRO vinden dat onze inwoners het verdienen om in het zonnetje gezet te worden voor alle mooie en belangrijke dingen die ze doen. Daarom zet de vereniging jaarlijks een flink deel van de ledencontributie opzij om terug te geven aan de mensen om wie het gaat: de inwoners van Kaag en Braassem”, aldus PRO.

Afbeelding
Paratriatleet Geert Schipper blijft zichzelf verbeteren Zorg 16 jun, 17:00
Afbeelding
Kickbokstalent Melissa wil wereldkampioen worden Zorg 15 jun, 17:00
Afbeelding
‘Als je lichaam er goed uitziet, krijgt ook je zelfvertrouwen een boost’ Zorg 14 jun, 17:00
Afbeelding
Maximale capaciteit elektriciteitsnet bereikt in Kaag en Braassem en Nieuwkoop Nieuws 10 jun, 09:07
Afbeelding
15 mille voor Sportvereniging M.M.O. Sport 8 jun, 13:57
Afbeelding
Gemeente houdt evaluatie Covidpandemie Nieuws 8 jun, 13:34
Afbeelding
Roen van der Geest debuteert met boek ‘Rond de Rode Polder’ Nieuws 27 mei, 14:19
Afbeelding
Eten met Veenders in restaurant Wagenaar Nieuws 18 mei, 13:58
Afbeelding
Noord-Hollands beste ondernemingen kiezen: eervol en pittig Algemeen 17 mei, 19:20
Afbeelding
Molendag in K&B ‘groot succes’ Nieuws 17 mei, 12:02
Afbeelding
Tommy Wieringa: “Een week zonder doodsbedreiging is een week niet geleefd” Nieuws 13 mei, 14:47
Afbeelding
Buitenspeeldag Algemeen 13 mei, 12:20
Afbeelding
Inwoners uit K&B slaan handen ineen om Oekraïners te helpen Nieuws 13 mei, 10:54
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Kaag en Braassem

Op Rodi Kaag en Braassem volg je het laatste nieuws uit Kaag en Braassem. Rodi Kaag en Braassem informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Kaag en Braassem

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Kaag en Braassem in je mailbox.