Martijn de Wit Vloeren, voor al uw maatwerk.
Martijn de Wit Vloeren, voor al uw maatwerk. (Foto: Martijn de Wit Vloeren )

Voor maatwerk en advies ga je naar Martijn de Wit Vloeren

Partnerbijdrage Partnerbijdrage dossier

REGIO - Voor elke woning bestaat een perfecte vloer met vloerverwarming. Win advies in bij Martijn de Wit Vloeren, de specialist als het gaat om vloerverwarming, houten vloeren en het leggen van vloeren. Met showrooms in Amsterdam (Oostzaan) en Schagen, bedient de succesvolle speler op de vloerenmarkt iedereen die van zijn huis een thuis wil maken.

We adviseren klanten van begin tot eind met het kiezen van een houten vloer en vloerverwarming

De  showroom in Oostzaan is gelegen in het modieuze Living en Outgebouw van architect Piet Boon. Met houten vloerpanelen aan de wanden en prachtige grote samples van tapijt, pvc en gietvloeren op de grond, krijg je direct een goed inzicht wat het product uitstraalt. Presentatie is key in dit geval, want een vloer is een van de belangrijkste aankopen voor in je huis. Advies krijg ik van Adam Baig, manager van zowel de showroom in Oostzaan als in Schagen.

Advies op maat

“Het mooie aan dit vak is dat wij mensen oprecht en eerlijk advies geven over vloerverwarming, verschillende vloeren en het leggen ervan. We kijken naar het gehele plaatje en niet alleen naar onze producten. We laten de klant veel over hun levenssituatie vertellen zodat we kunnen inschatten wat voor vloer geschikt is voor hun woning en hun levensstijl. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe intensief de vloer wordt gebruikt, wat de klant verwacht van een vloer en vloerverwarming en in hoeverre het onderhoudsvriendelijk is. Wij bieden vloeren aan in elk prijssegment met elk zijn eigen kwaliteiten. Aan ons de taak om te zorgen dat de klanten de juiste vloeren kopen waar ze jaren plezier van hebben.”

Vloerverwarming

Niets is lekkerder dan een warme vloer in huis. Bij Martijn de Wit Vloeren wordt op maat advies gegeven over welke vloerverwarming het best past bij welke vloer dan ook. Zelfs bij een houten vloer. “Veel mensen denken dat een houten vloer in de loop der jaren wordt beschadigd als er vloerverwarming onder ligt, maar niets is minder waar. Dankzij een specifiek ontwikkelde legtechniek en voortschrijdende inzichten over parket, vloerverwarming en verlijming is vloerverwarming onder een houten vloer ondertussen de normaalste zaak van de wereld. Wij vertellen onze expertise aan de klant zodat deze uiteindelijk zelf bepaalt wat het fijnst is in hun woning.” 

Garantie

Met goed advies op zak is het niet moeilijk om de perfecte vloerverwarming en vloer te kiezen. Als de koop gedaan is, neemt Martijn de Wit Vloeren ook dan weer alles uit handen. “We hebben een speciale legtechniek ontwikkeld waardoor de vloerverwarming geen schade brengt aan welke soort vloer dan ook. En omdat we overtuigd zijn van die methode bieden we altijd tien jaar garantie (in plaats van de gebruikelijke drie jaar). Het is natuurlijk wel zo dat niet elke houtsoort optimaal geschikt is voor vloerverwarming. Daarom is goed advies hierin ontzettend belangrijk zodat de klant zelf de afweging maakt om wel of niet voor een bepaalde vloer met of zonder vloerverwarming te kiezen.’’

Website versus showroom

“We begrijpen dat ‘tijd’ een grote factor is bij het inwinnen van advies. Daarom hebben we op onze website al ontzettend veel informatie over vloerverwarming, vloeren en het leggen van vloeren. We hebben zelfs een vraag en antwoord sectie, zodat jouw eerste vragen al direct beantwoordt worden. Tevens laten we aan de hand van videos’ zien hoe wij mensen adviseren, hoe we vloeren leggen en wat de gouden tips hiervoor zijn. Op deze manier kun je als klant eerst zelf een beetje oriënteren. Daarna kun je naar een van onze showrooms gaan om echt de beleving te krijgen van verschillende vloeren. Daar sta ik met vloerspecialisten klaar om alle twijfels weg te nemen voor een aankoop waar je jarenlang plezier van hebt.’’

www.martijndewitvloeren.nl

Skoon 78, 1511 HV Oostzaan 

Witte Paal 323, 1742 LD Schagen

Afbeelding
Adam Baig, adviseur bij Martijn de Wit Vloeren.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Kickbokstalent Melissa wil wereldkampioen worden Zorg 15 jun, 17:00
Afbeelding
‘Als je lichaam er goed uitziet, krijgt ook je zelfvertrouwen een boost’ Zorg 14 jun, 17:00
Afbeelding
Maximale capaciteit elektriciteitsnet bereikt in Kaag en Braassem en Nieuwkoop Nieuws 10 jun, 09:07
Afbeelding
15 mille voor Sportvereniging M.M.O. Sport 8 jun, 13:57
Afbeelding
Gemeente houdt evaluatie Covidpandemie Nieuws 8 jun, 13:34
Afbeelding
Roen van der Geest debuteert met boek ‘Rond de Rode Polder’ Nieuws 27 mei, 14:19
Afbeelding
Eten met Veenders in restaurant Wagenaar Nieuws 18 mei, 13:58
Afbeelding
Noord-Hollands beste ondernemingen kiezen: eervol en pittig Algemeen 17 mei, 19:20
Afbeelding
Molendag in K&B ‘groot succes’ Nieuws 17 mei, 12:02
Afbeelding
Tommy Wieringa: “Een week zonder doodsbedreiging is een week niet geleefd” Nieuws 13 mei, 14:47
Afbeelding
Buitenspeeldag Algemeen 13 mei, 12:20
Afbeelding
Inwoners uit K&B slaan handen ineen om Oekraïners te helpen Nieuws 13 mei, 10:54
Afbeelding
De gemeenteraad van K&B gaat schrijven aan een nieuw raadsakkoord Politiek 11 mei, 16:17
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Kaag en Braassem

Op Rodi Kaag en Braassem volg je het laatste nieuws uit Kaag en Braassem. Rodi Kaag en Braassem informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Kaag en Braassem

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Kaag en Braassem in je mailbox.