Heerlijk met de Camper of Caravan op reis

Partnerbijdrage
Kom ook naar DE JONG Kampeer & Recreatie in Hillegom-De Zilk.
Kom ook naar DE JONG Kampeer & Recreatie in Hillegom-De Zilk. (Foto: aangeleverd)

Genieten van de vrijheid en het avontuur ontdekken klinkt dat niet uitdagend. Met een caravan of camper van DE JONG Kampeer & Recreatie in Hillegom-De Zilk gaat dat zeker lukken. 

In de grote showroom van DE JONG vindt men vele caravans en campers van onder andere Hymer, Hobby, Fendt, Eriba, Bürstner, Carado en Crosscamp. Behalve topmerken biedt DE JONG voor eenieder wat wills. De keuze is groot en kopen en huren is allebei goed mogelijk. 

Opvallend is de grappige en zeer leuke Hobby Beachy die in 3 maten te bezichtigen is. De Beachy is licht van gewicht en past achter nagenoeg elke elektrische auto. De Hobby Maxima en de Fendt Apero zijn weer zeer luxe uitgevoerd. Bij de campers zijn de verschillen minstens zo groot. De Ford met Bürstner Copa inrichting en de Toyota Proace in de Crosscamp uitvoering zijn compacte busjes voor de dagelijkse boodschappen, de buurman verhuizen en om heerlijk op vakantie en een weekend weg te gaan.

Iets groter in deze sportieve stijl zijn de CamperVans met de inrichting van Hymer, Bürstner en Carado welke op Fiat, Citroen, Ford en Mercedes zijn gebouwd. De compacte 4 Wheel Drive Bürstner Campeo van Citroen en de stoere Hymer Grand Canyon S CrossOver springen er echt uit. Dit allen zelf beleven en veel meer zien. 

Op zondag 29 januari is DE JONG Extra OPEN van 11.00 – 17.00 uur. De reguliere openingstijden en nog veel meer is te vinden op www.dejongrecreatie.nl.

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van het lokale Nieuwsblad.

Agenda