15 mille voor Sportvereniging M.M.O.

Sport
De voetbalclub ontvangt 15 mille.
De voetbalclub ontvangt 15 mille. (Foto: M.M.O)

HOOGMADE - Sportvereniging M.M.O. uit Hoogmade heeft van het Fonds Alphen e.o. een donatie toegezegd gekregen van 10.000 euro. Rabobank Groene Hart heeft een bedrag van 5.000 euro toegezegd.

Beide bedragen worden gebruikt voor het renoveren en verduurzamen van de kantine. De ontvangen donatie van de Rabobank gebruikt de sportclub voor het vervangen van onze verlichting naar een LED-variant. “Zonder deze financiële steun zou het renoveren van de kantine en verduurzamen van de vereniging een stuk langer hebben geduurd.”

De verouderde kantine wordt omgezet in een multifunctionele ruimte die ruimte biedt aan de zowel de jeugd als de senioren. Verduurzaming van het complex blijft een speerpunt voor M.M.O. Ingegeven door omstandigheden op de energiemarkt. Fonds Alphen en omstreken steunt jaarlijks maatschappelijke initiatieven in Alphen a/d Rijn en omgeving. Het afgelopen jaar (2021) ondersteunde het met ruim €  310.000 initiatieven die ervoor zorgen dat verenigingen en stichtingen allerlei projecten kunnen opstarten/uitvoeren op het gebied van kunst, cultuur, maatschappij, onderwijs, gezondheid en sport.

Rabobank ondersteunt jaarlijks lokale maatschappelijke initiatieven met kennis, contacten en/of een financiële bijdrage. Vanuit het Impactfonds helpt de Rabobank verenigingen en stichtingen die een maatschappelijk project initiëren dat bij voorkeur aansluit bij één van de thema’s Financieel Gezond Leven, Duurzaam Wonen, Duurzaam Ondernemen, Banking4Food, Energietransitie. De uitvoering van het project is aangevangen in mei. Naar verwachting is het eind augustus / begin september afgerond voor de start van de nieuwe competitie.

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda