Weersvoorspelling Koningsdag: zonnigste dag van de week!

Uitgaan
Het belooft een heerlijke Koningsdag te worden!
Het belooft een heerlijke Koningsdag te worden! (Foto: Pixabay)

REGIO - Wat wordt het weer op Koningsdag 2023? Lees snel verder voor de weersvoorspelling voor deze tiende Koningsdag sinds het aantreden van koning Willem-Alexander!

Met samengeknepen billen houden we massaal het weer voor donderdag in de gaten, want dan is het Koningsdag! Zie jij jezelf al op het terras zitten? Met een zonnebril op en biertje in je hand dansen op een van de leuke Koningsdag-feestjes? Of op de Vrijmarkt staan met je hoofd in het zonnetje? Pak die zonnebrand er maar vast bij, want de weergoden lijken ons komende Koningsdag 2023 gunstig gezind! Wél kan het nog wat fris aanvoelen, dus vergeet je vest of jasje niet, maar verder mogen we gezien de afgelopen wisselvallige weken niet klagen.

Weer Koningsdag 2023

April doet vooralsnog wat-ie wil, maar toch lijkt de weersvoorspelling Koningsdag er positief uit te zien. Het wordt volgens Weeronline zelfs de zonnigste dag van de week! Wat zijn jouw plannen? Zorg in elk geval dat je genoeg blijft drinken, want jawel - het belooft een misschien wat koele, maar toch heerlijke Koningsdag te worden. Eindelijk lente, leve de koning! 

Namens heel Rodi alvast veel plezier! 

weersvoorspelling koningsdag weer 2023

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van het lokale Nieuwsblad.

Agenda