Diverse activiteiten in ‘t Brakenkerkje in Obdam

Algemeen
Eli Goffa.
Eli Goffa. (Foto: aangeleverd)

De gezelligheid opzoeken, daar is iedereen weer aan toe. In ‘t Brakenkerkje, Dorpsstraat 38 in Obdam worden in de maand oktober diverse activiteiten verzorgd. Neem een kijkje op de website voor meer informatie.

Eli Goffa treedt zaterdag 2 oktober om 20.30 uur met zijn nieuwe programma Written in The Stars. Hij is volgens kenners één van de allergrootste talenten onder de nieuwe lichting singer-songwriters. Soul, roots een beetje bluesy en funky. Virtuoos gitaarspel en een stem die alle kanten op kan en gaat. 

Foto: aangeleverd

Wie de buitenlucht in wil kan zich voor zondag 17 oktober opgeven voor de paddenstoelwandeling. De route is ongeveer 5 of 10 kilometer. Een gezellig en sportief familie-uitje. 

Juffrouw Jansen en Nour. Foto: aangeleverd

Tijdens de herfstvakantie, donderdag 21 oktober om 14.00 uur, voor de kids een leuk kinderprogramma: Pannenkoeken uit Syrië; een vrolijke voorstelling voor kinderen van 4 tot 10 jaar. De voorstelling gaat over Nour. Hij is nieuw in Nederland en komt voor zijn eerste Nederlandse les bij juffrouw Jansen. Samen maken zij veel plezier en ondertussen leert Nour veel nieuwe dingen over het leven en werken in Nederland en over de verschillen én de overeenkomsten tussen mensen. Met grappige taalspelletjes, bonte kleding en veel plezier. En natuurlijk pannenkoeken.


Gerard en Nour in gesprek. Foto: aangeleverd

Friends to be is de naam van de nieuwe voorstelling van Op Roet. Oost ontmoet west en vice versa. Twee acteurs uit verschillende culturen, Nour Mardini en Gerard Venverloo, onderzoeken of zij ondanks of dankzij alle verschillen vrienden kunnen worden. Wees erbij op vrijdag 22 oktober om 20.30 uur.

Reserveren voor de activiteiten is verplicht via www.brakenkerkje.nl

Juffrouw Jansen en Nour.
Gerard en Nour in gesprek.
Op zoek naar mooie paddenstoelen.