Inschrijven Wielerronde Obdam 10 juli

Algemeen
Inschrijving voor de Wielerronde Obdam is van start.
Inschrijving voor de Wielerronde Obdam is van start. (Foto: Fotografie A3 Obdam)

De Grote Wielerronde van Obdam vindt op zondag 10 juli om 12.00 uur plaats. Het onderdeel sportieve dorpelingen voor dames en heren  wordt weer verreden en Obdammers kunnen daaraan meedoen. 

Deelname is mogelijk voor wielerliefhebbers die in een straal van 25 kilometer van Obdam wonen of een connectie hebben met een vereniging, werk of firma binnen deze straal van 25 kilometer. Men mag geen licentie hebben van de KNWU, behalve de basislicentie van de KNWU. Indien naderhand blijkt dat men toch met een licentie rijdt wordt men alsnog uit de uitslag verwijderd.

Het aantal deelnemers is beperkt tot zestig deelnemers. Meedoen kan bij voorinschrijving, maar ook op de dag zelf.

Dit jaar wordt er wederom, net als bij de amateurs, gereden met transponders om zo de positie van de renners tijdens de wedstrijd goed in de gaten te houden. Deze wordt verstrekt bij de afgifte van de startnummers. Het inschrijfgeld is 10 euro, dat wordt voldaan bij het afhalen van de rugnummer en de transponder op de dag zelf. Meedoen is op eigen risico en een helm dragen is verplicht. De racefiets dient te zijn voorzien van een normaal wielrenstuur, zonder: bar-ends, triatlon- of tijdritstuur, tasjes, fietspompen en andere toevoeging.

Meer informatie en mooie foto’s van vorig jaar zijn te zien op www.wielerrondeobdam.nl

Voor meer informatie en vragen, stuur een mail naar info@wielerrondeobdam.nl