Inschrijven Estafette Loop Koggenland

Algemeen
De één rent en de andere teamgenoten fietsen mee tot de wissel.
De één rent en de andere teamgenoten fietsen mee tot de wissel. (Foto: aangeleverd)

Voor wie altijd een marathon wil lopen, maar de afstand te ver vindt, heeft atletiekvereniging ARO’88 een oplossing. De sportclub biedt zondag 9 oktober een mogelijkheid om de marathon te ervaren. 

Vorm samen met sportvrienden een team en loop een halve of hele marathon door Koggenland in estafetteverband. Samen op pad: dat is niet alleen sportief, maar ook nog eens gezellig. Een team bestaat uit twee, drie of vier lopers. Naast de lopers mogen de teams uitgebreid worden met maximaal twee fietsbegeleiders. Voor de halve marathon is de minimum leeftijd 10 jaar. Voor de hele marathon moet je minimaal 13 jaar jong zijn.

Je loopt de estafette in de vorm van een run-bike-run. Een loper loopt en de anderen volgen per fiets. Om de kilometer wordt er gewisseld van loper. Fout lopen is er niet bij. De mooie route door Koggenland wordt volledig bewegwijzerd. Vooraf geeft een team de gemiddelde snelheid die gelopen wordt. De Estafette Loop Koggenland is geen snelheidswedstrijd. De start en finish van dit leuke evenement is op het sportterrein aan de Stationsweg 8 in Obdam. 

Meedoen? Kijk voor informatie en het inschrijfformulier op www.aro88.nl