Rein Genoegen speelt sinterklaasvoorstelling in Brink Obdam

Algemeen
Wat doet de tovertrompet eigenlijk allemaal? Kom naar de voorstelling van Rein Genoegen en ontdek wat het instrument doet.
Wat doet de tovertrompet eigenlijk allemaal? Kom naar de voorstelling van Rein Genoegen en ontdek wat het instrument doet. (Foto: aangeleverd)

Stel je eens voor… de zolder van het paleis van Sinterklaas. Wat voor spullen staan daar allemaal? Oude meubels, kleding of speelgoed? De Pietjes vinden het vooral een goede plek om verstoppertje te spelen. Maar dan doen ze een bijzondere ontdekking....In een oude kist bevindt zich een tovertrompet. En als er op die trompet gespeeld wordt gebeuren er wel heel bijzondere dingen.

Alle pepernoten nog aan toe!

Wil je weten wie of wat er betoverd wordt? Kom dan kijken naar de sinterklaasvoorstelling van Rein Genoegen in dorpshuis De Brink, aan de Dorpsstraat in Obdam. De Tovertrompet is voor kinderen van ongeveer 3 tot en met 8 jaar oud. Het is een kort stuk van ongeveer 45 minuten en vindt plaats op zaterdag 19 november om 11.00 en 14.00 uur en zondag 20 november om 14.00 uur.

De toegangsprijs is 5 euro en reserveren kan via Info@reingenoegen.nl . De kaarten liggen dan klaar bij de ingang en kunnen dan worden afgerekend.