Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands maken programma bekend

Algemeen
Outdoor Stereo telt inmiddels de vijftiende editie. Voor de organisatie reden om tijdens dit jubileumjaar flink uit te pakken!
Outdoor Stereo telt inmiddels de vijftiende editie. Voor de organisatie reden om tijdens dit jubileumjaar flink uit te pakken! Foto: JD Shoots

HOORN - Festivalweekend Hoorn kondigt met trots de line-up aan voor het laatste weekend van augustus. Maar liefst tachtig artiesten treden op in het Julianapark, waar zij samen met veertienduizend bezoekers het leven vieren. Outdoor Stereo telt inmiddels de vijftiende editie. Voor de organisatie reden om tijdens dit jubileumjaar flink uit te pakken!

La Fuente, Bizzey, HouseQuake, Frequencerz, Darkraver, Spitnoise, Jonna Fraser en DJ WEF. Het zijn slechts enkele van de headliners die zaterdag 26 augustus rijk is. Een mooi contrast met Hoorn Zingt Hollands een dag later, waar onder andere Mart Hoogkamer, Frans Duijts, John West, Peter Beense, Pascal Redeker, René Karst en Monique Smit optreden. 

Energieke live-acts

Inmiddels zijn beide festivals een begrip in Westfriesland en kijken duizenden bezoekers hier maandenlang naar uit. Organisator Rob van der Molen licht toe: “We hebben vooral geluisterd naar de feedback van trouwe bezoekers, waardoor bij Outdoor Stereo de House the 90’s area terugkeert. Onze collega’s van Deine Festival hosten de Circo Slampo stage met hardtechno dj’s van Unholy en Quarantechno. De ruimte rond de mainstage wordt bovendien groter gemaakt. Tijdens Hoorn Zingt Hollands staan in de Flügel Feesttent energieke live-acts als Lawineboys, Het Feestteam, OJKB en Partyfriex, waardoor het flink springen en zingen wordt!”

(Foto: Tyron Rosheuvel)

Lokale organisaties als Onstuimig, Little Jam en Cintura krijgen een eigen podium tijdens het festivalweekend. Op deze manier blijft Festivalweekend Hoorn een mix blijft van nationale en regionale artiesten, waarbij vreugde en gezelligheid centraal staan. Het is vooral de sfeer en de beleving die ervoor zorgen dat bezoekers elk jaar weer terugkeren.

Tickets

Tickets voor beide festivals kunnen tot en met 31 maart nog met 7,50 euro korting gekocht worden via www.outdoorstereo.nl en www.hoornzingthollands.nl, waar tevens het gehele programma terug te vinden is. Bedrijven die een VIP-arrangement of sponsorpakket willen afnemen, kunnen voor informatie mailen naar rob@festivalweekendhoorn.nl .