Rederijkerskamer Elena zetten nog eventjes de puntjes op de i.
Rederijkerskamer Elena zetten nog eventjes de puntjes op de i. (Foto: aangeleverd)

Sinterklaasvoorstelling van Rederijkerskamer Elena

vrijdag 2 december 2022 19:00

In het kasteel waar Sinterklaas met zijn Pieten logeert gebeurt van alles. Maar er is één ding toch wel heel erg raar... De spullen van de Pieten verdwijnen, zelfs het grote boek van de Sinterklaas is zoek. Speurpiet doet heel erg zijn best om dit boek te vinden. Heer Piet is zelfs een beetje in paniek van dit hele gebeuren, ook hij wil het boek vinden.

Benieuwd hoe dit allemaal afloopt? Kom naar één van de voorstellingen van Rederijkerskamer Elena op vrijdag 2 december om 19.00 uur met na afloop een spetterende disco. Of zaterdag 3 en zondag 4 december om 14.00 uur. 

Reserveren is gewenst, stuur een mail naar ReserverenElena@gmail.com 

Locatie