Wilard Mans vertelt over de bekende namen achter voedsel.
Wilard Mans vertelt over de bekende namen achter voedsel. (Foto: aangeleverd)

Verteldiner in Oudendijker kerk

vrijdag 17 februari 2023 19:00

Het verteldiner vindt op 17 én 18 februari plaats. De opbrengst van dit vijfgangendiner wordt besteed aan het onderhoud van de kerk.

Van Bintje tot Brugman. Wie pel je eigenlijk, als je een Clementine-mandarijn pelt? Op wie kauw je, als je in je Caesar-salade prikt? Wie ligt daar opgestapeld, als je een sandwich maakt? Wie smelt daar op je bord, als je boven een pizza Margherita hangt? Bekende gerechten, allemaal vernoemd naar personen. Willard Mans vertelt hun geschiedenissen, maar vooral de anekdotes achter de anonieme naamgevers, tussen de vijf gangen van het diner. De kerk is vanaf 18.30 uur open. Cogge Culinair staat achter het fornuis! Mee-eten en genieten van de acts? Bestel kaarten via https://www.kerkoudendijk.nl/ticketshop voor 45 euro per stuk.

Locatie