Een feestelijke mijlpaal voor CPO Avenhorn De Goorn

Gemeentenieuws
Joey van den Berg, Rick Booij, Wethouder Rosalien van Dolder en Dave de Moel.
Joey van den Berg, Rick Booij, Wethouder Rosalien van Dolder en Dave de Moel. (Foto: gemeente Koggenland)

Wethouder Rosalien van Dolder tekende maandag 27 november, samen met Rick Booij, Dave de Moel en Joey van den Berg (bestuursleden van CPO Avenhorn De Goorn), een intentieovereenkomst voor de bouw van 17 (starters)woningen aan Het Veer in Avenhorn.

Het initiatief CPO groep Avenhorn De Goorn bestaat uit jongeren uit de gemeente Koggenland; zij realiseren onder deskundige begeleiding de bouw van zeventien woningen voor zichzelf én leeftijdsgenoten.

Verder met realisatie

Wethouder Van Dolder: “Dat we deze intentieovereenkomst met elkaar hebben gesloten is een belangrijke stap in het proces. De CPO groep kan nu verder met de realisatie van deze woningen als onderdeel van de nieuwe wijk aan Het Veer. Het is heel mooi om te zien dat jongeren de kans pakken om met CPO vorm te geven aan hun droom, een eigen woning in onze gemeente”.

Verwachte start bouw eind 2024

Meer weten over de CPO groep Avenhorn De Goorn? Kijk dan op www.cpoavenhorndegoorn.nl 

Voor de bouw van de andere woningen op die locatie, koop en huur, verwacht de gemeente eind 2024 te starten met de bouw. Deze ontwikkelingen zijn te volgen op www.koggenland.nl/avenhorn-woningbouw-het-veer

Lees nu de laatste editie van de digitale krant