Coördinator van telefooncirkel in Opmeer in het zonnetje gezet

Nieuws
Ria Roozendaal en voorzitter van Raad & Daad Wim van Hunnik.
Ria Roozendaal en voorzitter van Raad & Daad Wim van Hunnik. (Foto: aangeleverd)

Ria ontving uit handen van voorzitter Wim van Hunnik een Pluim in een lijstje en een bloemstukje van de gemeente Opmeer als dank voor haar inzet. “Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze gemeente en Ria heeft zich in al die jaren bijzonder verdienstelijk gemaakt”, aldus de voorzitter. Ria is in 1981 gestart met de coördinatie van de telefooncirkel. Daar sloten zich in de loop der jaren vijf vrijwilligers bij aan die zes dagen in de week een aantal mensen bellen die alleen zijn. Zo weten ze dat alles in orde is met hen. Ria ontving tevens een attentie van een van haar collega’s, vergezeld van een mooie tekst. Het bestuur van Raad & Daad verraste haar met een gevulde enveloppe en een tas met boodschappen. Ria was zichtbaar geroerd door alle aandacht. Zij blijft nog wel betrokken en het bestuur van Raad & Daad bestaande uit Wim van Hunnik, Agaath Hakvoort, Ina Vlaar, Nico Boots, Ben Kamp, Tini Spruit wenst haar nog een mooie tijd toe. 

OPMEER - Ria Roozendaal stopt na 42 jaar als coördinator van de telefooncirkel. Tijdens een gezellig koffie-uurtje met vrijwilligers en deelnemers van de telefooncirkel werd Ria in het zonnetje gezet door het bestuur van Raad & Daad.

Ria zichtbaar ontroerd door alle aandacht


Ook meedraaien met de telefooncirkel? Wie in de gemeente Opmeer woont kan zich aanmelden bij Raad & Daad, tel 06 33055950 of per e-mail secretariaat@raadendaadopmeer.info. Daar kan worden aangeven of men elke ochtend gebeld wil worden.