Meld je aan voor de Kunstroute Opmeer 2024

Nieuws
Open huis bij kunstenaars thuis
Open huis bij kunstenaars thuis (Foto: Feliks Szewczyk/Adobe Stock)

OPMEER - De gemeente Opmeer staat zaterdag 8 en zondag 9 juni 2024 weer in het teken van de jaarlijkse Kunstroute. Expositie Kring Beeldende Kunst Opmeer nodigt kunstenaars, die een atelier of expositieruimte in de gemeente Opmeer hebben, uit om deel te nemen aan de zestiende Kunstroute Opmeer. De tijden zijn van 12.00 tot 17.00 uur. 

Er zullen weer een groot aantal kunstenaars en ateliers deelnemen. Zij exposeren hun kunstwerken verspreid over zeven dorpskernen binnen de gemeente: Opmeer, Spanbroek, Zandwerven, Wadway, Hoogwoud, Aartswoud en De Weere. Woon je buiten de gemeente Opmeer, maar wil je wel deelnemen? Dan dien je zelf voor een geschikte ruimte te zorgen, maar tips worden geboden. Het streven is om meerdere kunstenaars bij elkaar te laten exposeren. Heb je ruimte voor meerdere exposanten, laat het de organisatie dan even weten. 

Aanmelden voor de Kunstroute Opmeer kan tot 15 april 2024 bij Susan Groot-Dekker via 0226-355668 of njmgroot@quicknet.nl. Een inschrijfformulier wordt dan toegestuurd.
Meer informatie is te vinden via www.expositiekringopmeer.nl.