Cheque én loterij voor WensenAmbulance Noord-Holland: doe mee en win!

Nieuws
Bestuursleden Peter Butter en Rob Kool ontvangen een cheque uit handen van Wendy van Beek.
Bestuursleden Peter Butter en Rob Kool ontvangen een cheque uit handen van Wendy van Beek. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Bestuursleden Peter Butter en Rob Kool van de Stichting WensenAmbulance Noord-Holland kregen onlangs een cheque aangeboden van  5000 euro, uit handen van Wendy van Beek, directeur/eigenaar van het trainingsbureau GRIP 5. Rodi Media is sinds 2023 mediapartner van deze stichting die laatste wensen vervult voor terminale patiënten die uitsluitend liggend vervoerd kunnen worden. 

GRIP 5 ontwikkelt, organiseert en ondersteunt op maat gemaakte (medisch)-tactische opleidingen, trainingen en oefeningen voor o.a. het Ministerie van Defensie, Brandweer, Politie, Ambulancediensten, Veiligheidsregio’s en anderen. Wendy gaf aan zeer onder de indruk te zijn van de werkzaamheden van de wensenambulance Noord-Holland. Het bedrijf voelt zich maatschappelijk verantwoordelijk en wil daarom graag financiële steun geven. 

De wensenambulance Noord-Holland bestaat uit 140 vrijwilligers, afgelopen jaar zijn er ruim 400 ritten gereden. De ritten zijn gratis, het moet voor een ieder toegankelijk zijn. De WensenAmbulance is geheel afhankelijk van sponsoring en donaties. Mede door dit soort donaties kan de WensenAmbulance in Noord-Holland blijven rijden.

Loterij Wensenambulance

Zin in een overnachting in een mooi hotel, een etentje in een heerlijk restaurant of een Ritual pakket? Koop dat een lot en doe dan mee aan de loterij van Wensenambulance Noord-Holland! Meedoen levert altijd wat op, want elk lot dat wordt verkocht helpt de stichting bij het vervullen van de laatste wens van mensen die niet lang meer te leven hebben. Veel prijzen worden beschikbaar gesteld door sponsoren. Zo gaat er zoveel mogelijk geld naar de WensenAmbulance Noord-Holland. Koop je lot hier!

Afbeelding