Dromen van een wereld zonder ALS

Partnerbijdrage
Team Auping beklimt volgende maand de Mont Ventoux in de strijd tegen de ziekte ALS.
Team Auping beklimt volgende maand de Mont Ventoux in de strijd tegen de ziekte ALS. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Auping droomt van een wereld zonder ALS. ALS is een slopende spierziekte waarvoor op dit moment nog geen therapie of genezing bestaat. Om fondsen te werven voor onderzoek naar behandeling van deze ziekte, neemt Team Auping op 9 juni deel aan de Tour du ALS.

Team Auping, bestaand uit 59 collega’s en ondernemers en medewerkers van Aupingwinkels, gaat fietsend, wandelend of hardlopend de beruchte Mont Ventoux in Frankrijk op, met het doel ALS ‘de wereld uit te trappen’. Auping Store Heerhugowaard ondersteunt dit initiatief van Team Auping van harte door een bedrag te doneren én door de klanten een mooie promotie aan te bieden. 

Win je aankoopbedrag terug bij Auping Store Heerhugowaard!

Auping Store Heerhugowaard zet zich dit voorjaar niet alleen in voor de strijd tegen ALS, maar koppelt daar ook een aantrekkelijke promotie voor haar klanten aan. Koop je in de periode van 15 mei tot en met 30 juni een matras bij Auping Store Heerhugowaard, dan maak je kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag!*

Namens Auping Store Heerhugowaard maken Anton Gooijers en Bob Klappe deel uit van Team Auping. Het is ook mogelijk een donatie over te maken en zo te helpen om ALS de wereld uit te helpen. Je kunt hiervoor een geldbedrag over maken naar www.tourduals.nl/actie/anton-gooijers of www.tourduals.nl/actie/bob-klappe 

Over Auping

Al meer dan 130 jaar werkt Auping aan de beste manieren om uit te rusten. Vanuit de overtuiging: een uitgeruste wereld is een betere wereld. Een mooiere wereld. Daarom werkt Auping elke dag aan oplossingen op het gebied van slaap en de kracht van rust. Het familiebedrijf doet dit met aandacht voor detail, voor milieu en voor de toekomst. Een Auping is maatwerk, handwerk, vakwerk. Dat maakt een Auping zo bijzonder.

Auping is een A-merk dat is uitgegroeid tot de bedden- en matrassenspecialist en marktleider in de Benelux en met meerdere verkooppunten in Europa. Auping kiest bewust voor productie in Deventer. Daar combineert de beddenspecialist zijn expertise en kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek, ergonomie en design.

*tot een maximum van euro € 1.795,- (minus 29% kansspelbelasting)