The Red Strats in De Brink in Obdam

Uit
Afbeelding
(Foto: Stanley R Vdhoeven)

The Red Strats verzorgt 6 maart om 16.00 uur een swingend optreden in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink aan de Dorpsstraat 159 in Obdam. 

The Red Strats doet de muziek uit de Sixties herleven. De band bestaat uit Roy Soerioroseno, (lead guitar), Ernst Kraft van Ermel, (rhythm guitar), Wim van de Water (drums), Cock Hiemstra (bass guitar), en Mike (vocal).

Het repertoire van The Red Strats bevat veel werk van Cliff Richard en The Shadows. De leadzanger van de band heeft dan ook een stem die doet denken aan die van ‘Sir Cliff’! Naast de nummers van de legendarische Cliff Richard en zijn Shadows komen er ook nummers van ZZ en de Maskers, Jumping Jewels, Rene & the Alligators en Buddy Holly voorbij.

Zin in een nostalgische middag met muziek uit de jaren zestig en een band die de sfeer er bij de eerste noten al in heeft en kent u de danspassen uit die tijd nog? Kom dan 6 maart naar De Brink in Obdam. Het optreden begint om 16:00 uur (Schilderwerken De Boer Zaal open om 15:00 uur). Kaarten kosten in de voorverkoop € 10,-- per persoon en € 12,50 aan de zaal (indien nog beschikbaar). Kaarten zijn inmiddels te bestellen via www.debrinkobdam.nl 

Meer wilt weten? Kijk op www.theredstrats.nl