Clemens en Clemens.
Clemens en Clemens. (Foto: aangeleverd)

De Barre Brink Borrel op 20 augustus tijdens kermis in De Brink

Uit

Wat zal het een feest worden en wat hebben de Obdammers er zin in, Kermis Obdam 2022. De activiteitencommissie van Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam heeft een prachtig programma samengesteld.

Het kermisweekend gaat meteen goed van start op zaterdag 20 augustus met De Barre Brink Borrel. DJ Eric en Bas van Saaze verzorgen de muziek. Zij maakten er vorig jaar, tijdens het deunfeest op het Kerkplein, ook al een feestje van. De Barre Brink Borrel vindt plaats in de Schilderwerken De Boer Zaal en duurt van 21.00 tot 02.00 uur. De entree bedraagt 10 euro per persoon en kaarten zijn vanaf 20 juni te bestellen via www.debrinkobdam.nl 

Flair

Maar... er is nog veel meer te beleven in De Brink tijdens de kermis. Zo treedt op zondag 21 augustus van 19.00 tot 24.00 uur Flair op in de Schilderwerken De Boer Zaal en de entree is gratis. Flair is een allround band, met een breed repertoire dat zich het beste laat omschrijven als ‘best of 538’, aangevuld met de grootste hits aller tijden. Van de meest recente top-10 tot de ‘Greatest Hits’, van Nederlandstalig tot Duitstalig, van heavy pop tot smartlappen. Kortom: ook ‘kermiszondag’ belooft een feest te worden.

Clemens en Clemens

Op maandag 22 augustus, van 10.00 tot 14.00 uur is er ruimte voor het traditionele vlotbruggen. Een gezellig en - al jarenlang - uiterst populair evenement.

Maandagavond, van 19.00 tot 24.00 uur, gaat ‘het dak er weer af’ met Clemens en Clemens. De entree is gratis. Deze mannen behoeven waarschijnlijk niet eens een toelichting, want wie kent ze niet? Dit vader-en-zoon-duo is op menig podium in Noord-Holland te zien en ook het podium van de Schilderwerken De Boer Zaal in De Brink, beklommen zij al diverse keren. Door de jarenlange ervaring van Clemens sr. (bij bands als Blue Star en Big Deal) en de frisse insteek van Clemens jr. ontstaat er een perfecte mix tussen de gouden hits van vroeger en de knallers van nu.

Klaver Giant Groep Foyer

Op ‘kermismaandag’ is ‘s avonds de Klaver Giant Groep Foyer ook open. Tijdens het optreden van Clemens en Clemens in de grote zaal kunnen bezoekers in de foyer ook genieten van de muziek, op een wat lager geluidsniveau.

Voor meer informatie en het reserveren van tickets gaat u naar: www.debrinkobdam.nl 

Afbeelding
Afbeelding
Ondersteuning voor mantelzorgers in Koggenland Algemeen 25 jan, 16:29
Afbeelding
Grote Westfriesland Debat in Martinuscollege Grootebroek Algemeen 25 jan, 14:54
Afbeelding
Provinciale Statenverkiezingen: wat zijn het en waarom stemmen op 15 maart 2023? Politiek 24 jan, 11:32
Afbeelding
Provinciale Statenverkiezingen: de meestgestelde vragen (en antwoorden) Politiek 24 jan, 11:30
Afbeelding
Stemwijzers Provinciale Statenverkiezingen 2023: hier vind je ze Politiek 24 jan, 08:48
Afbeelding
Toename aantal auto-inbraken in onze regio Algemeen 23 jan, 14:08
Afbeelding
Politie zoekt getuigen van diefstal met geweld in Berkhout Algemeen 23 jan, 12:01
Afbeelding
Dementie treft veel ouderen in onze regio: lees hier over de cijfers Algemeen 23 jan, 09:53
Afbeelding
Automobilist rijdt na nachtdienst met auto in het water bij Avenhorn 112-nieuws 22 jan, 08:31
Afbeelding
Handrem vergeten: auto te water in Berkhout 112-nieuws 21 jan, 13:43
Afbeelding
Schoolvakanties 2023: alle vakanties regio Noord op een rij Algemeen 18 jan, 14:52
Afbeelding
Aantal hypotheekaanvragen met 45 procent gedaald in vierde kwartaal 2022 Algemeen 17 jan, 21:50
Afbeelding
Bijeenkomst 'Westfriesland en Duurzaamheid' in Wognum Algemeen 17 jan, 15:24
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Koggenland

Op Rodi Koggenland volg je het laatste nieuws uit Koggenland. Rodi Koggenland informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Koggenland

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Koggenland in je mailbox.