Clemens en Clemens.
Clemens en Clemens. (Foto: aangeleverd)

De Barre Brink Borrel op 20 augustus tijdens kermis in De Brink

Uit

Wat zal het een feest worden en wat hebben de Obdammers er zin in, Kermis Obdam 2022. De activiteitencommissie van Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam heeft een prachtig programma samengesteld.

Het kermisweekend gaat meteen goed van start op zaterdag 20 augustus met De Barre Brink Borrel. DJ Eric en Bas van Saaze verzorgen de muziek. Zij maakten er vorig jaar, tijdens het deunfeest op het Kerkplein, ook al een feestje van. De Barre Brink Borrel vindt plaats in de Schilderwerken De Boer Zaal en duurt van 21.00 tot 02.00 uur. De entree bedraagt 10 euro per persoon en kaarten zijn vanaf 20 juni te bestellen via www.debrinkobdam.nl 

Flair

Maar... er is nog veel meer te beleven in De Brink tijdens de kermis. Zo treedt op zondag 21 augustus van 19.00 tot 24.00 uur Flair op in de Schilderwerken De Boer Zaal en de entree is gratis. Flair is een allround band, met een breed repertoire dat zich het beste laat omschrijven als ‘best of 538’, aangevuld met de grootste hits aller tijden. Van de meest recente top-10 tot de ‘Greatest Hits’, van Nederlandstalig tot Duitstalig, van heavy pop tot smartlappen. Kortom: ook ‘kermiszondag’ belooft een feest te worden.

Clemens en Clemens

Op maandag 22 augustus, van 10.00 tot 14.00 uur is er ruimte voor het traditionele vlotbruggen. Een gezellig en - al jarenlang - uiterst populair evenement.

Maandagavond, van 19.00 tot 24.00 uur, gaat ‘het dak er weer af’ met Clemens en Clemens. De entree is gratis. Deze mannen behoeven waarschijnlijk niet eens een toelichting, want wie kent ze niet? Dit vader-en-zoon-duo is op menig podium in Noord-Holland te zien en ook het podium van de Schilderwerken De Boer Zaal in De Brink, beklommen zij al diverse keren. Door de jarenlange ervaring van Clemens sr. (bij bands als Blue Star en Big Deal) en de frisse insteek van Clemens jr. ontstaat er een perfecte mix tussen de gouden hits van vroeger en de knallers van nu.

Klaver Giant Groep Foyer

Op ‘kermismaandag’ is ‘s avonds de Klaver Giant Groep Foyer ook open. Tijdens het optreden van Clemens en Clemens in de grote zaal kunnen bezoekers in de foyer ook genieten van de muziek, op een wat lager geluidsniveau.

Voor meer informatie en het reserveren van tickets gaat u naar: www.debrinkobdam.nl 

Afbeelding
Afbeelding
Snel een boodschap doen? Laat je huisdier nooit achter in de auto! Algemeen 2 aug, 11:00
Afbeelding
Zonnebloemmiddag bij Ada en Piet Bakker in Avenhorn Algemeen 1 aug, 10:07
Afbeelding
Dierenarts waarschuwt voor grasaren: ‘Kans op blijvend letsel bij honden’ Algemeen 28 jul, 16:24
Afbeelding
Foto-expositie met gouden randje voor Theo Fokkema Algemeen 25 jul, 12:10
Afbeelding
Taalhuis heeft al 300 mensen geholpen Partnerbijdrage 21 jul, 08:00
Afbeelding
Warm weer zorgt voor wespenplagen in Westfriesland Algemeen 20 jul, 14:30
Afbeelding
Boerenverstand Partnerbijdrage 20 jul, 11:44
Afbeelding
LTO op bezoek in gemeenten Koggenland en Opmeer Algemeen 19 jul, 12:02
Afbeelding
Doe mee aan fotowedstrijd ‘Water. Geniet ervan!’ Algemeen 19 jul, 10:35
Afbeelding
Noord-Hollanders: deze zomer iets vaker een belletje of appje naar ouders of grootouders maakt verschil Oproep 18 jul, 17:41
Afbeelding
Studiefinancieringtips voor de zomer Algemeen 14 jul, 11:41
Afbeelding
Veilig zwemwater in de buurt Algemeen 14 jul, 11:05
Afbeelding
Jantien Dubbeldam wil herenigd worden met haar vriend Ton Algemeen 14 jul, 08:00
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Koggenland

Op Rodi Koggenland volg je het laatste nieuws uit Koggenland. Rodi Koggenland informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Koggenland

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Koggenland in je mailbox.