Kom en geniet van het Korenfestival in Obdam

Uitgaan
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

OBDAM - Het Korenfestival Obdam wordt gehouden op 17 maart in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink aan de Dorpsstraat 155. Het festival, dat van start gaat om 13.30 uur, belooft een muzikale belevenis te worden met een diverse line-up van koren.

Onder leiding van ervaren dirigenten zullen verschillende koren uit diverse regio’s optreden, elk met hun eigen unieke repertoire. Van bekende Top 40 hits tot Nederlandse Smartlappen en moderne liedjes, het Korenfestival biedt voor elk wat wils.

De entree voor dit evenement is gratis, waardoor iedereen van harte wordt uitgenodigd om te komen genieten van een gezellige middag vol muziek en samenzijn. Na afloop van de optredens is er bovendien gelegenheid om na te praten en te ontspannen onder het genot van een drankje in de foyer van Sociaal-Cultureel Centrum De Brink.

Voor meer informatie over het Korenfestival 2024 kun je contact opnemen met Hanneke van de Water van To-taal Communicatie via vandewaterhanneke@gmail.com of telefonisch via 06-46590516.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding