Meryem Ermis is de nieuwe eigenaar.
Meryem Ermis is de nieuwe eigenaar. (Foto: RodiMedia/MvS)

Open huis bij SportStudio Landsmeer

Algemeen

LANDSMEER – Er waait een frisse wind door SportStudio Landsmeer. Meryem Ermis is met ingang van 1 oktober 2019 de nieuwe eigenaar en zet zich met veel enthousiasme in daar een gezellige sfeer te creëren. Ook heeft ze plannen om het aanbod uit te breiden. Redenen genoeg voor een (hernieuwde) kennismaking. Daarvoor is alle gelegenheid op zaterdag 11 en zondag 12 januari. Op beide dagen houdt Meryem vanaf 9.00 uur open huis. Kom langs en doe gratis mee aan een of meer programma-onderdelen.

Steek energie in je bedrijf, geef er aandacht aan, maak het leuk voor jezelf en voor je klanten. De basis om succes te hebben als ondernemer? Meryem Ermis laat zien dat hoe een dergelijke benadering uitpakt. De ziel was een beetje uit SportStudio Landsmeer verdwenen, maar lijkt weer helemaal terug te zijn. Het werd onlangs dik onderstreept met een reactie in de appgroep: 'We hebben onze oude sportschool terug!'

"Een van de trainers wees me er laatst op dat de pot voor de koffiemuntjes weer helemaal vol zat," vult Meryem aan. "Maar het gaat me niet om het geld. Het gaat me erom dat de mensen weer blijven hangen."

Hiermee raakt Meryem de kern. Natuurlijk wil ze een rendabel bedrijf, maar gezelligheid en groepsgevoel zijn voor haar de sleutelwoorden. Komt er weer een grote toeloop op gang, dan volgt het geld vanzelf.

Van huis uit is Meryem accountant. Maar ze heeft de kans gekregen om SportStudio Landsmeer, waar ze zelf al drie jaar traint, over te nemen en ze is de uitdaging aangegaan. Ze brengt eigenhandig de sfeer terug en biedt een aantrekkelijk pakket activiteiten. Reguliere activiteiten als Zumba, pump, spinning en pilatus, maar ook programma's die je elders niet zo snel aantreft.

Meryem: "Een van onze USP's is jump fit. Trampolinespringen waarbij je lekker los kunt gaan. Heel apart. Bij jump fit ligt mijn hart. Daarom kom ik hier al drie jaar. Er is veel animo voor en we hebben een heel leuke groep. Ik ga dit ook aan jongeren bieden. Heel leuk is ook femi move. Dansen met een stok in je handen. En we hebben BodyTec EMS. Spierstimulatie met behulp van een bodywarmer met elektroden. In twintig minuten doe je een training die normaalgesproken twee uur duurt. Monique Koot gaat yogalessen geven en in januari/februari begint hier een shiatsu-masseur."

Plannen genoeg. Ook voor een bijzondere samenwerking met fysiotherapeute Marieke Zomer, waarover ze nu nog niets kwijt wil.

Er zit weer leven in SportStudio Landsmeer, gevestigd aan de Dorpsstraat 62. Kom sfeer proeven en onderdelen uitproberen tijdens de open dagen op zaterdag 11 en zondag 12 januari vanaf 9.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.sportstudiolandsmeer.nl.

Afbeelding
Jonkies Lions zorgen voor overwinning op Harlemlakers Sport 30 jan, 13:13
Afbeelding
Column Marcel van Stigt: Dode dieren komen hier niet binnen Column 30 jan, 12:52
Afbeelding
D66 Landsmeer gaat voor stabiel en betrouwbaar bestuur Nieuws 30 jan, 11:40
Afbeelding
Gevarieerd zondagmiddagconcert Uitgaan 30 jan, 10:34
Afbeelding
Burgemeester Léon de Lange: 'Mét elkaar praten, in plaats van óver elkaar' Nieuws 27 jan, 09:10
Afbeelding
Asteroïde scheert langs aarde Algemeen 26 jan, 12:28
Afbeelding
Werken in thuiszorg: 'Ik begeleid mensen naar een mooi einde' Zorg 26 jan, 11:07
Afbeelding
Grote vraag naar verkeersmaatje duidt op veel onveilige verkeerssituaties in Noord-Holland Algemeen 26 jan, 10:06
Afbeelding
Provinciale Statenverkiezingen: wat zijn het en waarom stemmen op 15 maart 2023? Politiek 24 jan, 11:32
Afbeelding
Provinciale Statenverkiezingen: de meestgestelde vragen (en antwoorden) Politiek 24 jan, 11:30
Afbeelding
Lokaal Landsmeer en Positief Landsmeer willen door met coalitie Nieuws 24 jan, 10:30
Afbeelding
Stemwijzers Provinciale Statenverkiezingen 2023: hier vind je ze Politiek 24 jan, 08:48
Afbeelding
Landslake Lions wint nipt van BC Apollo Sport 23 jan, 15:44
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Landsmeer

Op Rodi Landsmeer volg je het laatste nieuws uit Landsmeer. Rodi Landsmeer informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Landsmeer

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Landsmeer in je mailbox.