Kindercentrum Den Ilp houdt digitaal contact

Algemeen
Juf Hennie leest voor.
Juf Hennie leest voor. (Foto: aangeleverd)

DEN ILP - Ondanks dat het kindercentrum momenteel alleen geopend is voor kinderen van ouders met een vitaal beroep, leest ‘juf’ Hennie de kinderen toch voor en laat ‘juf’ Jelly zien hoe je een kuikentje schildert. Het grote verschil is dat momenteel deze activiteiten allemaal digitaal worden gedeeld. Het is namelijk in deze tijd niet mogelijk om de kinderen in het echt voor te lezen en om samen aan een mooie knutsel te werken voor Pasen.

De medewerkers van Berend Botje zijn blij dat ze via de Berend Botje OuderApp en de eigen Facebook-pagina contact kunnen houden met ouders en kinderen. "Maar wat missen we de kinderen op ons kindercentrum," zegt een van hen. "Natuurlijk kunnen we niet wachten op de dag dat we de kinderen weer in het echt kunnen zien en met ze kunnen spelen. Voorlopig delen we digitaal onze verhalen, activiteiten, foto’s en video’s met elkaar. Naast het digitale contact krijgen we ook foto’s van de kinderen toegestuurd vanuit huis. Hier zijn we heel blij mee en deze hangen we dan op het bord bij ons op de groep."

Geopend voor noodopvang
Ook kinderen die normaal gesproken niet bij Berend Botje komen, zijn welkom voor noodopvang (als een van de ouders een vitaal beroep heeft en zij zelf echt geen opvang kunnen regelen). Meer weten? Bel dan via 088-2337000 of mail naar kindercentrum@berendbotje.nl

Trots op onze collega’s
"Voor sommigen lijkt het misschien dat er bij ons niet zoveel te doen is, maar er wordt door TeamBB toch echt heel hard gewerkt. Voor en achter de schermen, door álle collega’s en gastouders. Wij zijn blij dat we samen een steentje kunnen bijdragen door klaar te staan voor degenen die de opvang zo hard nodig hebben. Wat zijn we trots op onze collega’s!"