Directeur Berend Botje leest kinderen van Landsmeer en Den Ilp digitaal voor

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

LANDSMEER - De medewerkers van Berend Botje Landsmeer en Den Ilp wilden tijdens de Nationale Voorleesdagen graag iets bijzonders organiseren voor zowel de kinderen met noodopvang als de kinderen die noodgedwongen thuis zitten. Daarom hadden zij een Zoom-feestje georganiseerd en directeur Gaby Alberts uitgenodigd om digitaal te komen voorlezen.

De kinderen die thuis zitten kregen via de Berend Botje OuderApp een uitnodiging met een link naar Zoom zodat ook zij mee konden doen met dit voorleesmoment. Op het kindercentrum in Landsmeer, waar nu ook de kinderen met noodopvang van Berend Botje Den Ilp worden opgevangen, werd de leeshoek gezellig ingericht met kussens. Dinsdag 26 januari om 10:00 uur was het zover. De kinderen luisterden aandachtig naar het verhaal van Gaby en haar zoon Lyam.

Tot slot konden de kinderen hun vriendjes en vriendinnetjes even digitaal zien met blije gezichtjes en geluiden als resultaat. De medewerkers hopen snel alle kinderen weer te mogen ontvangen op locatie. Tijdens deze lockdown proberen zij zoveel mogelijk telefonisch of via de Berend Botje OuderApp contact te houden met de ouders en kinderen.

Op zoek naar opvang in de omgeving van Den Ilp/Landsmeer? Berend Botje biedt op de locaties in Den Ilp (in basisschool De Fuik) en Landsmeer (tegenover de bibliotheek) naast kinderdagverblijf buitenschoolse opvang en peuterspeelgroep. Gastouderopvang via Berend Botje is ook een optie. Neem eens een kijkje op berendbotje.nl voor meer informatie of voor een persoonlijke afspraak.

I