Schoonwandeling door landsmeer

Algemeen
Het is weer tijd voor een rondje door Landsmeer.
Het is weer tijd voor een rondje door Landsmeer. (Foto: Aangeleverd)

LANDSMEER - Op de Dag van de Arbeid, zaterdag 1 mei, gaat Landsmeer Schoon de wijken in om zwerfvuil op te ruimen. Dat gebeurt tussen 10.00 en 11.30 uur.

Zin om mee te wandelen? In verband met corona kan dat maximaal in tweetallen of met je eigen gezin.
Natuurlijk is het superleuk als je je route vastlegt via de app: HelemaalGroen. Aanmelden hoeft niet maar mag wel via broekemaus@gmail.com.

Gebruik bij voorkeur eigen materiaal, zoals een grijper en handschoenen. Of haal een set benodigdheden op vrijdagmiddag 30 april tussen 12.00 en 16.00 uur bij de gemeentewerf.

Startpunt is de ingang van de ICL aan de markt. De deelnemers kunnen hun eigen ronde lopen door het dorp, door het sportpark of bij het Talud tegenover de BP en omgeving.

Zet vuilnis en geleend materiaal uiterlijk om 11.30 uur neer bij het bruggetje bij de ingang van sportpark, bij de ingang van de sporthal en bij het talud hoek Zuideinde/Zuiderzeelaan. Of geef het af bij de werf.

Voor langere tijd een prikkerset gebruiken? Haal dat dan af bij de receptie van het gemeentehuis tijdens de openingstijden. Eerst even een formulier invullen. Zie ook: https://publieksbalie.landsmeer.nl/producten/zwerfafval