SamenMeer zoekt chauffeurs en bijrijder

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Illustratie Arend van Dam)

LANDSMEER - Nu er steeds meer kan en mag, is ook de SamenMeer-bus weer vaker in het dorp te zien. Daar zijn wel chauffeurs voor nodig.

SamenMeer is op op zoek naar: 

Chauffeur Boodschappenbus: Op vrijdagochtend (om de week) rijdt u inwoners van het dorp die niet meer zo goed ter been zijn naar de Markt en het Winkelcentrum. Om 10.30 uur worden deelnemers thuis opgehaald en rond 12.15 uur gaan zij weer huiswaarts. 

Chauffeur Zwemmen: Ook het zwemmen gaat weer beginnen. Vanaf woensdag 25 augustus wordt een vroege vogel gezocht die met de bus (om de week) de deelnemers naar het Noorderparkbad brengt. Rond 07.00 begint de rit en rond 9 uur is iedereen weer thuis afgezet.

Bijrijder Dagbesteding: Elke donderdagochtend ondersteunt de bijrijder de chauffeur die bezoekers naar Dagbesteding in De Keern rijdt. U zorgt ervoor dat de passagiers veilig in en uit de bus stappen en plaats nemen in de bus. Om 09.15 uur vertrekt de bus vanaf SamenMeer, rond 10.15 uur is de bus weer terug bij SamenMeer.

Natuurlijk zijn de geldende coronamaatregelen van toepassing. Meer informatie? Bel  020-482 41 90 of mail naar info@samenmeerlandsmeer.nl