Theatervoorstelling over zeven kikkertjes

Algemeen
Koos komt terug naar Landsmeer.
Koos komt terug naar Landsmeer. (Foto: Aangeleverd)

LANDSMEER - Tussen Kerst en Oud & Nieuw presenteert EigenWijsjes een nieuwe theatervoorstelling voor kinderen van twee tot zeven jaar: ‘Zeven Kikkertjes’. De voorstelling is op woensdag 29 december om 11.00 uur te zien in Het Wapen van Landsmeer . 

Al eerder speelde Koos in Landsmeer het ontroerende verhaal ‘Een Thuis Voor Muis’. Nu komt hij terug naar Landsmeer. Deze keer niet met Muis, maar met kikkertjes in een muzikaal verhaal.

De zeven kikkertjes wonen bij een slootje, onder het bruggetje. Eén voor één komen de andere dieren tevoorschijn, een hondje en een biggetje, en twee beren. Elk dier heeft een huisje en een liedje. Dan is daar opeens de kleine Frankie, die ook een huisje en een liedje wil. Welk liedje kan Koos voor hem bedenken?

Met een prachtig draaiorgeltje vol meezingliedjes vertelt Koos dit vrolijke verhaal. Iedereen mag meezingen! En het eindigt niet voordat ieder dier een liedje én een plek in de dierentorenflat heeft gevonden.

De voorstelling vindt plaats onder voorbehoud van de coronamaatregelen, op vertoon van coronabewijs en met 1,5 meter afstand tussen de volwassenen én de kinderen. De prijs is € 7,50 per kind en € 5,00 per begeleider (max. één begeleider per reservering). Reserveer op tijd via Alieke van EigenWijsjes: 06-48509814 of alieke@eigenwijsjesvoorkinderen.nl.