Seizoenswandelingen met IVN Twiske

Algemeen
Smienten op de Stootersplas
Smienten op de Stootersplas (Foto: Aangeleverd)

Op zondag 20 maart kunnen liefhebbers onder leiding van Henk Strijker de lente beleven in het natuur- en recreatiegebied het Twiske. Op het programma staat onder meer een bezoek aan de Schotse Hooglanders, waarover allerlei wetenswaardigheden worden gedeeld. De deelnemers gaan ook op zoek naar de eerste lentebodes en bezoeken de Stootersplas waar veel watervogels ronddobberen.  

LANDSMEER - IVN Twiske gaat weer van start met de seizoenswandelingen. De eerste in de reeks is de lentewandeling met gids Henk Strijker.  

De wandeling is geschikt voor alle leeftijden en duurt ongeveer twee uur. Trek wel stevig schoeisel aan. Het vertrek is om 13:30 uur vanaf Parkeerplaats P19. Deelname kost € 2,50, gratis voor leden van het IVN en KNNV en kinderen tot/ en met 12 jaar. Aanmelding via strijkertjes@quicknet.nl.   

Opgave tot 24 uur voor de wandeling is verplicht, om verrassingen voor de deelnemer en voor de organisator te voorkomen. Meer informatie? Stuur een berichtje naar strijkertjes@quicknet.nl. Het is ook mogelijk het boek ‘Het Twiske van maand tot maand’ bij de gids kopen á € 5,00.  

Klein hoefblad als lentebode