Theatervoorstelling over vlucht uit voormalige Sovjet Unie

Algemeen
In de voorstelling wordt een actueel thema belicht.
In de voorstelling wordt een actueel thema belicht. (Foto: aangeleverd)

LANDSMEER - De Lionsclub Landsmeer biedt op zaterdag 11 juni een optreden van harpiste en zangeres Ekaterina Levental, getiteld De Weg, in Het Kruispunt.

“De Weg is een theatervoorstelling die op indringende wijze dichtbij brengt wat het is om te moeten vluchten en te kunnen aankomen. Het brengt dichtbij wat veel mensen uit Oekraïne nu meemaken”, vertelt namens de Lions-activiteitencommissie Nathan Snieder.

“De voorstelling is een aangrijpend verhaal over Ekatarina’s eigen vlucht uit de voormalige Sovjet Unie, een verhaal over afwijzing, verlies, veerkracht en hoop én geïllustreerd met prachtige muziek”, licht Lions-lid Pieter-Jan Aartsen enthousiast een tipje van de sluier op. Nieuwe Landsmeerders, van oorsprong van buiten Europa, worden  mede worden uitgenodigd om te komen kijken en luisteren. De voorstelling is in het Nederlands.

De voorstelling (zonder pauze) vindt plaats in het kerkgebouw het Kruispunt Landsmeer aan de Calkoenstraat 12a. Een entreekaartje kost € 15,00. Deur open half uur voor aanvang.

Kaarten zijn vanaf heden te reserveren per e-mail via deweglandsmeer@gmail.com of telefonisch via 06 23229968.

Nadere informatie over en van de Lionsclub staat op www.lionsclublandsmeer.nl, over de voorstelling en Ekaterina Levental: www.leks.nu.