De gids komt weer uit.
De gids komt weer uit. (Foto: Rikus de Lange)

Nieuwe uitgave Landsmeer Totaal

Algemeen

Er verandert veel in een jaar en zodoende is het noodzakelijk om de gegevens bijtijds weer bij te werken. In Landsmeer Totaal staat bijvoorbeeld informatie over de gemeentelijke diensten en producten, de politieke partijen en uiteraard het milieu. Alles wat men wil weten over de gemeente Landsmeer met betrekking tot openingstijden en telefoonnummers is hier ook terug te vinden.

LANDSMEER - Angel Products Publishing is weer volop bezig met de nieuwe uitgave van Landsmeer Totaal. In samenwerking met de gemeente Landsmeer wordt nu volop gewerkt aan een geheel bijgewerkte versie van dit handige boekje met alle relevante informatie over Landsmeer, Den Ilp en Purmerland.

Met de risicowijzer worden de inwoner u gedegen geïnformeerd over wat te doen als er iets mis dreigt te gaan. Liever is dit uiteraard niet nodig, maar als er echt een noodsituatie dreigt is het goed om voorbereid te zijn. 

In de gids is weer een bijgewerkte plattegrond opgenomen en de postcodes, brievenbussen, glasbakken, bushaltes en al wat nog meer nodig is aan informatie.

Bedrijven

Er komt ook weer een gedeelte met rubrieken in dit boekje. Hier vindt men een scala aan bedrijven en branches netjes gerubriceerd. Op deze wijze hebben de inwoners toegang tot de gegevens van hun plaatselijke winkelier, vakman of dienstverlener. En voor ondernemers is de gids ideaal om zich bij hun klanten te presenteren.

De sector Algemene diensten en voorzieningen voorziet in informatie over overheidsinstellingen, sport- en andere verenigingen, jeugd, dieren, religie, onderwijs en nog veel meer. Alle organisaties worden hierbij opgeroepen om wijzigingen door te geven, zodat die aangepast kunnen worden in de nieuwe uitgave.

In de Seniorengids is de informatie opgenomen voor de senioren uit de gemeente Landsmeer. Ondersteuning en activiteiten voor ouderen, hulp nodig of gezellig met leeftijdsgenoten aan een activiteit deelnemen, in dit gedeelte is alles terug te vinden.

Oproep bewoners

Reuze handig in Landsmeer Totaal zijn de (adres)gegevens met telefoonnummers van de bewoners van de gemeente Landsmeer. In de laatste uitgave is opnieuw aangegeven dat de uitgever van Landsmeer Totaal afhankelijk is van de bewoners aangezien de gemeente Landsmeer deze informatie niet mag vrijgeven. Dus men is zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste informatie. Vandaar opnieuw het verzoek aan een ieder om te controleren of men in het boekje goed vermeld staat en, indien nodig, aanpassingen door te geven aan Angel Products Publishing. Dit kan het liefst per e-mail naar kantoor@angelpp.nl, of telefonisch op 020-4826171. Wie niet vermeld wil worden en wel in het boekje staat, kan dit eveneens op dezelfde wijze doorgeven. Dat kan nog tot 10 juli 2021, daarna volgt de sluiting in verband met de productie.

De nieuwe uitgave van Landsmeer Totaal zal vanaf medio augustus overal op de mat vallen, daarmee hebben de inwoners weer alle informatie in handen over Landsmeer.

Afbeelding
WK-shirt Rode Duivels te controversieel voor Qatar Oranje 23 nov, 08:00
Afbeelding
Alle ogen gericht op de goudhaantjes tijdens WK Qatar Oranje 22 nov, 16:42
Afbeelding
Onder het tapijt Algemeen 22 nov, 16:22
Afbeelding
Vijftien jaar WelzijnWonenPlus Nieuws 22 nov, 11:34
Afbeelding
Vogels in de winter: zo kun jij helpen! (3 tips) Algemeen 21 nov, 16:02
Afbeelding
Henk Veen jubileert - de honderd beste Spo(r)tprenten in een bundel Nieuws 21 nov, 14:49
Afbeelding
Column Marcel van Stigt: Surprise! Column 21 nov, 13:59
Afbeelding
Landslake Lions Heren na rust ruim langs BV Amsterdam Sport 21 nov, 09:46
Afbeelding
Oranje en het WK: zo deed Nederland het de afgelopen jaren op het WK VIDEO 20 nov, 12:41
Afbeelding
Wat is Kerst? Waarom vieren we het op 25 en 26 december? Zo zit het Algemeen 20 nov, 07:45
Afbeelding
Zo krijg je korting voor kaarten voor de Castle Christmas Fair Algemeen 17 nov, 09:40
Afbeelding
Poetin en zijn vrienden Algemeen 17 nov, 08:20
Afbeelding
WINNEN! Doe mee met de WK-QUIZ, scoor en win! Winactie 16 nov, 16:00
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Landsmeer

Op Rodi Landsmeer volg je het laatste nieuws uit Landsmeer. Rodi Landsmeer informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Landsmeer

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Landsmeer in je mailbox.