Nieuwe uitgave Landsmeer Totaal

Algemeen
De gids komt weer uit.
De gids komt weer uit. (Foto: Rikus de Lange)

Er verandert veel in een jaar en zodoende is het noodzakelijk om de gegevens bijtijds weer bij te werken. In Landsmeer Totaal staat bijvoorbeeld informatie over de gemeentelijke diensten en producten, de politieke partijen en uiteraard het milieu. Alles wat men wil weten over de gemeente Landsmeer met betrekking tot openingstijden en telefoonnummers is hier ook terug te vinden.

LANDSMEER - Angel Products Publishing is weer volop bezig met de nieuwe uitgave van Landsmeer Totaal. In samenwerking met de gemeente Landsmeer wordt nu volop gewerkt aan een geheel bijgewerkte versie van dit handige boekje met alle relevante informatie over Landsmeer, Den Ilp en Purmerland.

Met de risicowijzer worden de inwoner u gedegen geïnformeerd over wat te doen als er iets mis dreigt te gaan. Liever is dit uiteraard niet nodig, maar als er echt een noodsituatie dreigt is het goed om voorbereid te zijn. 

In de gids is weer een bijgewerkte plattegrond opgenomen en de postcodes, brievenbussen, glasbakken, bushaltes en al wat nog meer nodig is aan informatie.

Bedrijven

Er komt ook weer een gedeelte met rubrieken in dit boekje. Hier vindt men een scala aan bedrijven en branches netjes gerubriceerd. Op deze wijze hebben de inwoners toegang tot de gegevens van hun plaatselijke winkelier, vakman of dienstverlener. En voor ondernemers is de gids ideaal om zich bij hun klanten te presenteren.

De sector Algemene diensten en voorzieningen voorziet in informatie over overheidsinstellingen, sport- en andere verenigingen, jeugd, dieren, religie, onderwijs en nog veel meer. Alle organisaties worden hierbij opgeroepen om wijzigingen door te geven, zodat die aangepast kunnen worden in de nieuwe uitgave.

In de Seniorengids is de informatie opgenomen voor de senioren uit de gemeente Landsmeer. Ondersteuning en activiteiten voor ouderen, hulp nodig of gezellig met leeftijdsgenoten aan een activiteit deelnemen, in dit gedeelte is alles terug te vinden.

Oproep bewoners

Reuze handig in Landsmeer Totaal zijn de (adres)gegevens met telefoonnummers van de bewoners van de gemeente Landsmeer. In de laatste uitgave is opnieuw aangegeven dat de uitgever van Landsmeer Totaal afhankelijk is van de bewoners aangezien de gemeente Landsmeer deze informatie niet mag vrijgeven. Dus men is zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste informatie. Vandaar opnieuw het verzoek aan een ieder om te controleren of men in het boekje goed vermeld staat en, indien nodig, aanpassingen door te geven aan Angel Products Publishing. Dit kan het liefst per e-mail naar kantoor@angelpp.nl, of telefonisch op 020-4826171. Wie niet vermeld wil worden en wel in het boekje staat, kan dit eveneens op dezelfde wijze doorgeven. Dat kan nog tot 10 juli 2021, daarna volgt de sluiting in verband met de productie.

De nieuwe uitgave van Landsmeer Totaal zal vanaf medio augustus overal op de mat vallen, daarmee hebben de inwoners weer alle informatie in handen over Landsmeer.