Esma Alkan winnares fietsfotowedstrijd

Algemeen
Marcel Molle met de winnende foto.
Marcel Molle met de winnende foto. (Foto: Ria de Boer)

LANDSMEER - Esma Alkan heeft de fietsfotowedstrijd van het project Doortrappen gewonnen. De bekende Landsmeerse fotograaf Marcel Molle heeft haar foto gekozen tijdens een expositie in SamenMeer. 

Afgelopen weken konden deelnemers het mooiste ‘plekkie’ in de omgeving van Landsmeer fotograferen en opsturen. Gemeente Landsmeer, SamenMeer en Doortrappen organiseerde samen de fietsfotowedstrijd om deze mooie plekken samen te delen. Eén ding mocht zeker niet ontbreken: de fiets. 

Uit de zes geselecteerde foto’s viel de foto van Esma Alkan volgens Marcel op: “Een mooie foto met interessante compositie die door het spelen met de schaduw een extra dimensie geeft aan het thema van de wedstrijd. Daardoor is de fiets niet letterlijk, maar toch aanwezig. Goed gezien!”

Esma won de eerste prijs, een cadeaubon bij The Coolbiking Company in Landsmeer. Esma vertelde over haar inzending: “En dan ineens zie je rechts dat er iemand met je meefietst. Na het werken even heerlijk je hoofd leegmaken op weg naar het huis. Het Twiske: de natuurlijke rustgever.”

De organisatie dankt de deelnemers voor het opsturen voor de foto’s. De combinatie van het ruime landelijke en waterrijke gebied zorgde voor perfecte plaatjes. Wat is er nu leuker om op de fiets deze mooie plekken te ontdekken? Doortrappen organiseert verschillende activiteiten in en rondom Landsmeer. Fietsliefhebber? Kijk dan op www.doortrappen.nl – Landsmeer.