Tennisactiviteiten voor iedereen bij Heb Durf

Algemeen
Volop activiteiten in de zomer
Volop activiteiten in de zomer (Foto: aangeleverd)

Tennisvereniging Heb Durf biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de zogenaamde Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een speciaal lidmaatschap van drie maanden in de maanden juli, augustus en september waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Na de actieperiode verloopt het lidmaatschap automatisch. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. Kosten bedragen € 50,00 voor volwassenen en € 25,00 voor kinderen tot en met zeventien 17 jaar.

LANDSMEER - Deze zomer is er van alles te beleven bij tennisvereniging Heb Durf. Niet alleen voor leden van deze club, maar voor iedereen.

Landsmeer Open 2022

Na twee jaar van afwezigheid door corona wordt van 9 tot en met 17 juli voor de 37e keer het Landsmeer Open tennistoernooi gehouden. Het Landsmeer Open is niet alleen voor leden van Heb Durf. Iedereen met een KNLTB-lidmaatschap mag deelnemen aan dit toernooi. Inschrijven kan in de categorieën 3, 4, 5, 6, 7, 8 en 9 in DE, DD, HE, HD en de GD.

Nieuw dit jaar is dat er voor de hoogste categorieën, speelsterkte 3 en 4, prijzengeld beschikbaar is. Voor de winnaars en runner-up van de overige categorieën zijn prijzen beschikbaar gesteld door de sponsors van het toernooi.

Het belooft een week te worden met hoogstaand tennis, culinaire avonden, een loterij en twee feestavonden. Het eten wordt onder meer verzorgd door Viswinkel Willem Molenaar, Toko Bali en Slagerij Taam. Iedereen is welkom om mee te spelen, tennis te komen kijken of een hapje te komen eten.

Kijk voor meer informatie en aanmelden voor het Landsmeer Open of de Zomer Challenge op www.hebdurf.nl.