Nieuw college van Landsmeer geïnstalleerd

Algemeen
Het nieuwe college.
Het nieuwe college. (Foto: Marcel Molle)

LANDSMEER - De gemeente Landsmeer heeft weer een college. Tijdens de raadsvergadering van donderdag 14 juli zijn op de valreep voor het zomerreces Marion Breij, Jacobien van Boeijen en Erik Heinrich officieel benoemd tot wethouders van de gemeente Landsmeer.

Samen met burgemeester Léon de Lange vormen de wethouders het nieuwe college van burgemeester & wethouders, ondersteund door gemeentesecretaris Peter Küppers. Met de installatie van de nieuwe wethouders komt na precies twee maanden een einde aan de periode waarin burgemeester Léon de Lange de taken van het vorige college van B&W tijdelijk alleen moest overnemen.

Na het zomerreces, dat duurt tot 29 augustus, gaat het college van B&W op volle toeren van start. Burgemeester Léon de Lange: “Met de installatie van Erik Heinrich komt een zeer ervaren wethouder terug in Landsmeer, waarmee ik samen met de nieuwe en bevlogen wethouders Marion Breij en Jacobien van Boeijen aan de slag ga met belangrijke Landsmeerse thema’s. Ik kijk uit naar een hele fijne samenwerking ten goede van onze inwoners, ondernemers en verenigingen.”