Laat je fiets nakijken, krijg antwoord op jouw fietsvragen en scoor een gratis fietsspiegel bij De Wiekslag in Amsterdam

Algemeen
Veilig fietsen, dat is het doel van Doortrappen.
Veilig fietsen, dat is het doel van Doortrappen. (Foto: Martin Hogeboom)

MOLENWIJK - Woon je in of rond Amsterdam, ben je 55+ en hou je van fietsen? Kom dan op woensdagmiddag 5 oktober naar De Wiekslag (Molenwijk 7) Hier kom je alles te weten over veilig fietsen en kun je een gratis fietscheck krijgen van de jongeren van De Wiekslag. Heeft jouw fiets een gebrek? Dan repareren zij hem meteen. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze leuke middag.

Programma

Op 5 oktober is Doortrappen aanwezig bij De Wiekslag in Amsterdam. Hier kun je een fietshelm passen en gratis een fietsspiegel laten monteren. En het belangrijkste: de jongeren van De Wiekslag staan klaar om jouw fiets te controleren en te repareren waar nodig. Ook is er fietsles voor deelnemers die (nog) niet kunnen fietsen. Tot slot kun je terecht bij een Doortrappen-professional met al je vragen over fietsen, zodat jij kunt blijven Doortrappen tot je 100ste. Genoeg redenen om gezellig langs te komen! 

Waarom een fietscheck?

De fiets is een gebruiksvoorwerp: hoe meer je hem gebruikt, hoe meer hij slijt. Hierdoor werken sommige onderdelen na verloop van tijd misschien minder goed. Daarom is het des te belangrijker om je fiets regelmatig na te laten kijken. Zo verbeter je je eigen fietsveiligheid en stap je met een zelfverzekerd gevoel op de fiets!

Kom je ook?

Woensdag 5 oktober ben je welkom tussen 14.00 en 17.00 uur bij De Wiekslag in Amsterdam. Kom gezellig langs om alles te leren over fietsveiligheid en scoor een gratis fietscheck (+ reparatie) en fietsspiegel!

Heb je nog vragen? Neem contact op met Doortrappen-coördinator Robert Ophoff via r.ophoff@xtnt.nl of ga naar www.doortrappen.nl/amsterdam