Veilig fietsen, dat is het doel van Doortrappen.
Veilig fietsen, dat is het doel van Doortrappen. (Foto: Martin Hogeboom)

Laat je fiets nakijken, krijg antwoord op jouw fietsvragen en scoor een gratis fietsspiegel bij De Wiekslag in Amsterdam

Algemeen

MOLENWIJK - Woon je in of rond Amsterdam, ben je 55+ en hou je van fietsen? Kom dan op woensdagmiddag 5 oktober naar De Wiekslag (Molenwijk 7) Hier kom je alles te weten over veilig fietsen en kun je een gratis fietscheck krijgen van de jongeren van De Wiekslag. Heeft jouw fiets een gebrek? Dan repareren zij hem meteen. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze leuke middag.

Programma

Op 5 oktober is Doortrappen aanwezig bij De Wiekslag in Amsterdam. Hier kun je een fietshelm passen en gratis een fietsspiegel laten monteren. En het belangrijkste: de jongeren van De Wiekslag staan klaar om jouw fiets te controleren en te repareren waar nodig. Ook is er fietsles voor deelnemers die (nog) niet kunnen fietsen. Tot slot kun je terecht bij een Doortrappen-professional met al je vragen over fietsen, zodat jij kunt blijven Doortrappen tot je 100ste. Genoeg redenen om gezellig langs te komen! 

Waarom een fietscheck?

De fiets is een gebruiksvoorwerp: hoe meer je hem gebruikt, hoe meer hij slijt. Hierdoor werken sommige onderdelen na verloop van tijd misschien minder goed. Daarom is het des te belangrijker om je fiets regelmatig na te laten kijken. Zo verbeter je je eigen fietsveiligheid en stap je met een zelfverzekerd gevoel op de fiets!

Kom je ook?

Woensdag 5 oktober ben je welkom tussen 14.00 en 17.00 uur bij De Wiekslag in Amsterdam. Kom gezellig langs om alles te leren over fietsveiligheid en scoor een gratis fietscheck (+ reparatie) en fietsspiegel!

Heb je nog vragen? Neem contact op met Doortrappen-coördinator Robert Ophoff via r.ophoff@xtnt.nl of ga naar www.doortrappen.nl/amsterdam 

Afbeelding
Harry Slinger, Marjolijn Touw en Rob van de Meeberg in kerstmusical in Het Zonnehuis Cultuur 25 nov, 14:23
Afbeelding
WK: zó stimuleerde Qatar de nationale voetbalgekte Oranje 24 nov, 15:00
Afbeelding
WK 2022: de best betaalde voetballers Oranje 24 nov, 13:30
Afbeelding
Ondernemersleed Algemeen 23 nov, 08:38
Afbeelding
WIN! Vul de Sint-puzzel in en maak kans op mooie prijzen Winactie 23 nov, 08:00
Afbeelding
WK-shirt Rode Duivels te controversieel voor Qatar Oranje 23 nov, 08:00
Afbeelding
Alle ogen gericht op de goudhaantjes tijdens WK Qatar Oranje 22 nov, 16:42
Afbeelding
Onder het tapijt Algemeen 22 nov, 16:22
Afbeelding
Vijftien jaar WelzijnWonenPlus Nieuws 22 nov, 11:34
Afbeelding
Vogels in de winter: zo kun jij helpen! (3 tips) Algemeen 21 nov, 16:02
Afbeelding
Henk Veen jubileert - de honderd beste Spo(r)tprenten in een bundel Nieuws 21 nov, 14:49
Afbeelding
Column Marcel van Stigt: Surprise! Column 21 nov, 13:59
Afbeelding
Landslake Lions Heren na rust ruim langs BV Amsterdam Sport 21 nov, 09:46
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Landsmeer

Op Rodi Landsmeer volg je het laatste nieuws uit Landsmeer. Rodi Landsmeer informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Landsmeer

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Landsmeer in je mailbox.