Open Huis Amicitia op 8 oktober

Algemeen
Diverse instrumenten zijn uit te proberen.
Diverse instrumenten zijn uit te proberen. (Foto: aangeleverd)

LANDSMEER - Op zaterdag 8 oktober heeft muziekvereniging Amicitia Open Huis in Het Wapen van Landsmeer. Proberen geluid uit een instrument te krijgen? Of ervaren welk instrument bij jou past? Dan ben je welkom. De toegang is gratis.

Van dwarsfluit tot trombone, van slagwerk tot klarinet: alle instrumenten die voorkomen in een harmonieorkest zijn uit te proberen. Er zijn docenten en ervaren orkestleden om de kinderen te begeleiden.

Het open huis duurt van 14.00 tot 16.00 uur en iedereen kan gewoon binnenlopen; van tevoren opgeven is niet nodig. Er is op deze dag een actie: maak een foto van je kind met elk instrument en stuur de leukste van de dag op naar pr@amicitialandsmeer.nl. Wie de allerleukste foto heeft, krijgt een proefles cadeau.

Wie na de open dag denkt: ‘Dit instrument wil ik nog wel wat beter leren kennen’ kan zich opgeven voor twee proeflessen voor € 10,00. 

Zin in muziekles bij Amicitia? De lessen worden gegeven door bevoegde docenten; de opleiding is rijkserkend. Voor iedereen vanaf zeven jaar.