Vitrineverkoop SamenMeer

Algemeen
Een tweede leven voor allerlei producten.
Een tweede leven voor allerlei producten. (Foto: aangeleverd)

LANDSMEER - Herken je dit? Kasten vol met mooie maar overbodige spullen, maar wat moet je er mee? Zonde om zomaar weg te gooien, maar nog zo mooi dat je ze een tweede leven gunt.

Ook SamenMeer moet de komende jaren op de kleintjes letten. Om toch alle activiteiten voor de Landsmeerse Senioren te kunnen blijven organiseren is zij gestart met een vitrineverkoop van mooie tweede- of misschien wel derdehands spullen. Denk aan sieraden, decoratieve huisraad, glaswerk en tassen. Richtlijn is dat het in de vitrine past; geen kleding en boeken. 

Iedereen kan hierbij helpen. Heb je thuis iets moois staan dat je een tweede leven gunt? Lever het dan in. De opbrengst komt geheel ten goede aan SamenMeer. Wordt een artikel niet verkocht dan gaat het na drie maanden, indien gewenst, retour naar de eigenaar. Uiteraard moeten de ingebrachte artikelen onbeschadigd en schoon zijn. SamenMeer is niet verantwoordelijk voor breuk en diefstal. 

Op zoek naar een leuk cadeau voor een leuke prijs? Kom eens kijken. Vrijwilligers zijn aanwezig voor verkoop en inleveren in de even weken op vrijdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur en iedere maandagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur.