Laat je verwennen door slagerij Taam

Partnerbijdrage
Pak extra uit met een bijzondere maaltijd.
Pak extra uit met een bijzondere maaltijd. (Foto: Aangeleverd)

LANDSMEER - De feestdagen komen steeds dichterbij en zullen ook dit jaar wederom anders zijn met een beperkt aantal mensen op bezoek. Misschien juist daarom een goede reden om extra uit te pakken met een bijzondere maaltijd. Een heerlijk klassiek voorgerecht, een huisgemaakte soep, een mooi stuk vlees op tafel, gezellig borrelen met lekkere hapjes en ouderwets maar weer helemaal hip, gourmetten. 

Om de service die u van ons gewend bent te waarborgen vragen wij u om uw bestelling op tijd door te geven zodat wij alles in goede banen kunnen leiden (in ieder geval vóór zondag 19 december 18.00 uur). In onze winkel vindt u onze kerstfolder en houd onze socialmediakanalen in de gaten voor inspiratie, tips en extra informatie. 

Online bestellen

Ook dit jaar kunt u weer online het assortiment bekijken, bestellen en betalen. Ga hiervoor naar www.slagerijtaam.nl. Onze webshop sluit op zondag 19 december om 18.00 uur. Heeft u tijdens het online bestellen advies nodig over bijvoorbeeld het gewicht van uw product? Dan kunt u ons altijd bellen.

Tijdens het betaalproces kunt u er voor kiezen om uw bestelling op een gewenste dag, 23 of 24 december, op te halen in de desbetreffende winkel in een gekozen tijdslot. 

Geen bezorging

Wij bezorgen niet tussen 18 december en donderdag 26 december 2021.

In de winkel bestellen 

Zoals u van ons gewend bent, kunt u ook in de winkel aan één van onze medewerkers uw bestelling doorgeven. 

Kerstfolder

De kerstfolder met ons assortiment en inspiratie ligt in onze slagerijen en is ook online in te zien op www.slagerijtaam.nl/kerstfolder

Extra bij kopen

Gehakt, salades, vleeswaren, sausjes en sommige hapjes kunnen vooraf niet besteld worden. Deze kunt u er tijdens het afhalen bij kopen.